0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Lehttaigen
250 g Viiner
100 g Juust
20 g Majonees
1 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
20 g Jahu Oma maitse järgi
0.3 g Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
630 kcal
Kalorsus
15.1 g
Valgud
30.1 g
Rasvad
21.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Küpsetised meeldivad nii täiskasvanutele kui ka lastele. Eriti viineripirukad! Antud retsepti abil saab tavalist ja tuttavat rooga uuel huvitaval viisil valmistada. Vinge serveering puuvardadel muudab tavalist vahepala suurepäraseks suupisteks, mis rikastab iga peolauda. Suupistet saab süüa ka looduses ja piknikul (tänu puuvardadele). Lastele eriti meeldiks selline maitsev “šašlõkk”.

Sammud
1
Valmis

Riivige juustu, lisage väike kogus majoneesi ja segage kõik kokku.

2
Valmis

Torka puuvardad viineritest läbi.

3
Valmis

Suruge juustumassi viineri ümber kokku (nagu tehakse ljulja kebabi valmistamisel).

4
Valmis

Puistake jahuga üle. Rullige taina ühes suunas lati ja lõigake 3cm ribadeks. Mida paksemad ribad, seda lopsakam tuleb küpsetis.

5
Valmis

Rullige "juustuviineri" taina sisse. Paigutage need ahjuvormi nii, et viinerid ei puutuks vormipõhjaga ja -seintega kokku.

6
Valmis
20 minutit

Lööge üks muna eraldi kaussi lahti. Lisage soola ja kloppige kergelt läbi. Määrige pirukaid munaga üle, mis annab kuldset koorikut. Küpsetage pirukaid 200-kraadises ahjus 20 minutit.

7
Valmis

Erakordsed juustu-viineripirukad on valmis.

8
Valmis

Väiksed nipid. Et roog tuleks väiksema rasvasisaldusega, kasutage pärmitainast ja juustu asendage kergelt soolatud kodujuustuga. Kui majoneesi asemel lisada teelusikas oliivõli küüslauguga, siis maitse tuleb pikantsem ja omapärasem.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Soolased saiakesed vorsti-, juustu- ja hapukurgitäidisega
eelmine
Soolased saiakesed vorsti-, juustu- ja hapukurgitäidisega
järgmine
Maitsev õunakook vürstkaneeliga
Soolased saiakesed vorsti-, juustu- ja hapukurgitäidisega
eelmine
Soolased saiakesed vorsti-, juustu- ja hapukurgitäidisega
järgmine
Maitsev õunakook vürstkaneeliga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here