Koostisosad
- 700 g Kartul
- 600 g Sealiha
- 150 g Juust
- 100 g Sibul
- 100 g Marineeritud kurk
- 50 g Majonees
- 50 g Ketšup
- 30 g Taimeõli
Valmistamine
Kui lisada liha juurde kartuleid, siis saab täisväärtusliku ja maitsva rooga, mis ei vaja lisandit. Antud rooga päritolu, on peaaegu võimatu kindlaks teha. Lihapraad juustuga on populaarne erinevates rahvusköökides. Kuigi retsepti järgi liha on prantsuse moodi, see on pigem “rahvustevaheline” roog.
Valmistamisetapid ja salanipid on kõigil erinevad. Traditsiooniliselt ülemiseks kihiks jääb majonees. Muidugi siin saab fantaseerida. Võib kasutada Thousand Island kaste.
Sammud
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis 50 minutit | |
5 Valmis 10 minutit | |
6 Valmis | |
7 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!