0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
300 g Pelmeenid Külmutatud, soovitavalt väiksemad
4 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
100 g Majonees
100 g Mozzarella juust
1 tk Sibul Suur
2 oksa Till
1 näputäis Sool
2 spl Taimeõli
Toiteväärtus
1/5
Portsjon
454 kcal
Kalorsus
17.4 g
Valgud
34.6 g
Rasvad
20.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pelmeenivorm on täielik “päästerõngas”. Naine peab kõike jõudma! Tööle, lasteaeda lapse järgi ja poodi, et need samad pelmeenid osta ja muidugi valmistada. Iga päev ei valmista sama toitu. Siin abiks tuleb pelmeenivorm. Kuldse koorikuga, imelise maitsega ja isuäratava väljanägemisega. Antud retsepti järgi saab kõige tavalistest toiduainetest erilist meistriteost valmistada.

Sammud
1
Valmis

Esialgu peske ja puhastage sibulat. Lõigake kooritud sibul pikkupidi pooleks, seejärel õhukesteks viiludeks.
Pangee vähese õliga kuumale pannile sibul. Praadige sibul õlis kuni see muutub kuldpruuniks ja tuleb iseloomulik aroom.

2
Valmis

Valmistage kaste. Lööge munad sügavasse kaussi lahti ja lisage majoneesi juurde. Soola lisage oma maitse järgi. Kloppige hästi läbi.

3
Valmis

Valige küpsetusvormi, korralikult määrige õliga ja pange pelmeenid sisse. Kuna pelmeene ei pea eelnevalt sulatama, saab aega veidi säästa. Asetage pelmeene ühtlase kihina vormi põhja.
Valage saadud segu vormi sisse ja katke ülejäänud sibulaga. Jälgige, et sibulakiht oleks ühtlane.

4
Valmis

Hakkige värsket tilli ja puistake peale.

5
Valmis

Riivige juustu. Mida rohkem, seda parem! Juust annab imelise ja krõbeda kuldse kooriku.

6
Valmis
30 minutit

Soojendage ahi eelnevalt 190 kraadini ja pange meie vorm sisse. Oodake 20-30 minutit ja vahetevahel vaadake ahju sisse. Kuna köögitehnika on täiesti erinev ja iga ahi erineb üksteisest. Kui juust on pealt kuldne, ongi meie praad valmis! Võtke pelmeenivorm ahjust välja ja lõigake viieks osadeks. Tõstke kuuma ja isuäratava rooga taldrikutele ja andke oma näljastele perekonnaliikmetele.

7
Valmis

Kuigi valmistamine koosneb mitmetest etappidest, pelmeenivorm saab tõesti kiiresti valmis!
See ei ole kõige tervislikum toit, kuna sisaldab majoneesi ja poolfabrikaate. Kuid vahetevahel võib oma lähedasi sellega poputada. Samuti võib kasutada koduseid pelmeene ja majoneesi asendada hapukoorega. See on hoopis teine lugu!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Lihtne kartulivorm küüslaugu ja majoneesiga
Mahlase vorsti-hapukurgi lihtne pitsa retsept
järgmine
Mahlase vorsti-hapukurgi lihtne pitsa retsept
eelmine
Lihtne kartulivorm küüslaugu ja majoneesiga
Mahlase vorsti-hapukurgi lihtne pitsa retsept
järgmine
Mahlase vorsti-hapukurgi lihtne pitsa retsept
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here