- 2 l Vesi
- 300 g Kanarind
- 350 g Kartul
- 200 g Roheline hernes
- 300 g Marineeritud kukeseenedVõi kännuseened
- 150 g Punane paprika
- 100 g Porgand
- 1 kimp Petersell
- 2 küünt Küüslauk
- 1 tl Hapukoor
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 tk Loorberileht
Väikese kalorisisaldusega kanasuppi kartuliga on lihtne valmistada ja see näeb taldrikul väga efektne välja. Supp suurepäraselt sobib kõikidele perekonnaliikmetele ja selle maitse eriti meeldib lastele.
1 Valmis | |
2 Valmis 20 minutit | |
3 Valmis | |
4 Valmis 10 minutit | |
5 Valmis 3 minutit | |
6 Valmis 5 minutit | |
7 Valmis | Kartulite valmiduse kontrollimiseks "torgake" neid kahvliga. Kui kartul on pehme, siis kõik on korras ja meie kartul on valmis. |
8 Valmis | |
9 Valmis | Kallake supp kaussi ja puistake peale peenestatud rohelist sibulat. Soovi korral võib lisada teelusikatäis võid või hapukoort. |
Jäta esimene kommentaar!