- Tainas
- 2 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 500 g Nisujahu
- 300 g Pohlad
- 1 tl Sooda
- Kreem
- 200 g Hapukoor
- 200 g Suhkur
Marjatort ” Pehkinud känd ” marjade, moosi või puuviljasiirupiga ja hapukoore kreemiga. Tordipõhjad tulevad välja õhulised ja kiiresti immutatavad. Tordi retsepti hindavad perenaised, kellel on kaua aega külmkapis olnud marjad või moos, ja ka need, kellel ei ole piisavalt aega küpsetamiseks.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis 25 minutit | |
5 Valmis 30 minutit | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Marjatordi jaoks on parem kasutada lihtsat küpsetamisvormi, näiteks, ümmargust või kandilist, ja tuleb ka oodata, kuni tordipõhjad on jahunud. Seega, tainas läheb vormist välja ja tordipõhjad tulevad välja sirged ja ilusad. |
Jäta esimene kommentaar!