- 400 g Kanahakkliha
- 250 g Paprika
- 100 g Tatratang
- 200 g Porgand
- 100 g Sibul
- 20 ml Taimeõli
- 1 näputäis Must piparOma maitse järgi
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
Täidetud paprika on paljudele SRÜ rahvastele tuntud roog. Bulgaaria paprika pikantne maitse imbub kogu täidisesse. Sobib väga hästi eelroaks, kui serveerida puljongiga. Võib pakkuda ka täiusliku pearoana. Sobib suurepäraselt majoneesiga, hapukoorega või koorekastmega.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis 40 minutit | |
6 Valmis | Hakklihalisandina võib kasutada erinevaid kuivaineid ja juurvilju: riisi, hirssi, odratangu, odrakruupe, kapsast, kartulit, porgandit. Ka ei pea hakklihale üldse mitte midagi lisama, siis on teie roog suurema valgusisaldusega ja toitvam. Täidetud paprika ei pea olema mooritud, seda võib küpsetada ahjus. Kanahakkliha asemel võib kasutada ka sea-, veise-, kalkunihakkliha. |
Jäta esimene kommentaar!