- 300 g Seahakkliha
- 200 ml Vesi
- 150 g Sibul
- 150 g Porgand
- 50 g Tomatipasta
- 50 g Nisujahu
- 20 g Küüslauk
- 40 ml Taimeõli
- 5 ml Sojakaste
- 10 g Sool
- 2 g Punane piparJahvatatud
- 30 g Vürstid
Punane hakklihakaste on klassikaline lisand praktiliselt iga pearoa juurde. Seda saab lisada spagettidele, kartulile, riisile, tatrale ja teistele lisanditele. Lihtne koostis, valmistamise lihtsus, imeline rikkalikkus ja maitse!
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | |
13 Valmis | |
14 Valmis | |
15 Valmis | |
16 Valmis | Valmis! |
Jäta esimene kommentaar!