0 0
Ebatavaline ahjus küpsetatud munavorm koos valmistamise kiirusega ja lihtsisega. Kiire ja maitsva hommikuse munavormi retsept.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
4 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
400 g Sai
200 g Sink
50 g Juust
20 g Või
150 g Piim
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Vürstid Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
219 kcal
Kalorsus
10.1 g
Valgud
10.8 g
Rasvad
19.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Eriliselt lihtne, kiire ja maitsev ahjus küpsetatud munavorm leiva/saia ja singiga. Üllatavalt maitsev ja toitev hommikusöök, millega saate üllatada oma lähedasi.

Sammud
1
Valmis

Munad kloppida kausis lahti ja vahustada.

2
Valmis

Kaussi lisada klaas piima, soola, maitseroheline ning seejärel korralikult vahustada, kuni segu on ühtlane.

3
Valmis

Sulatada pannil veidi rohkem kui pool võist.

4
Valmis

Praadida kõik saiaviilud mõlemalt poolt. Röstsaiad peavad olema kuldpruunid.

5
Valmis

Sink lõigata jämedamateks ribadeks või suuremateks tükkideks.

6
Valmis

Ülejäänud võiga määrida ahjuvorm.

7
Valmis

Poolt leivast/saiast laduda vormi. Tekib esimene kiht.

8
Valmis

Teise kihina valada esimesele kihile pool muna-piima segu.

9
Valmis

Kolmanda kihina laduda vormi singiribad.

10
Valmis

Ülejäänud vahustatud munad valada vormi.

11
Valmis

Laduda peale järelejäänud praetud leiva/saia viilud ning vajutada kihid õrnalt kokku.

12
Valmis

Riivitud juust lisada viimase kihina.

13
Valmis
15 minutit

Küpsetada rooga ahjus 15 minutit temperatuuril 180 kraadi.

14
Valmis

Hea ja toitev hommikusöök on terve päeva alus. Just see tõstab tuju ja annab teile jõudu, et kõik asjad saaksid tehtud.

15
Valmis

Soovitused

1. Singi võib edukalt asendada kas viinerite, vorsti või peekoniga.
2. Samas võib tavalise juustu asemel kasutada sulatatud juustu kuubikuid. Need tuleb hoolikalt panna viimase kihina.
3. Kõik toidu koostisained on tinglikud - te võite omal soovil mõned loetletud ainetest eemaldada või asendada.
4. Veenduge, et roog on täielikult valmis. Toidu valmisolekut saate kontrollida, kui lükkate ülemise kihi leivaviilu veidi edasi.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Isuäratavad lavaširullid singiga ja sulatatud juustuga
eelmine
Isuäratavad lavaširullid singiga ja sulatatud juustuga
järgmine
Kodused isetehtud müslibatoonid
Isuäratavad lavaširullid singiga ja sulatatud juustuga
eelmine
Isuäratavad lavaširullid singiga ja sulatatud juustuga
järgmine
Kodused isetehtud müslibatoonid
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here