0 0
Õrn apelsinikana vürtsikas laimi marinaadis pikantse kastmega. Tuttava roa ebatavalised maitsekombinatsioonid.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
700 g Kanafilee
300 g Apelsin
100 g Laim
20 g Küüslauk
30 g Linaseemneõli
20 g Nisujahu
10 ml Veiniäädikas
15 g Suhkur
4 g Ingveripulber
4 g Küüslaugupulber
4 g Basiilik
4 g Punane pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
4 g Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
110 kcal
Kalorsus
14.1 g
Valgud
3.9 g
Rasvad
7.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Apelsinikana on Brasiilia roog. Brasiilia on väga sooja kliimaga riik. Puuvilju, eriti tsitrusvilju, on seal alati külluses. Seepärast on selle riigi rahvusköögis sagedasteks koostisaineteks apelsin, greip, laim, pomelo ja kumvat. Koos vürtsikate maitseainetega võivad need viljad harjumuspäraseid toiduaineid tundmatuseni muuta.

Sammud
1
Valmis

Lõikame küüslaugu õhukesteks viiludeks . Jagame laimi kaheks osaks, seda enne laual "rullides" (nii saab mahla lihtsamalt välja pressida).

2
Valmis
30 minutit

Marineerime pestud kanafilee. Selleks segame küüslaugu, basiiliku, ingveri, terava pipra, kuivatatud küüslaugu, soola omavahel läbi. Lisame laimimahla ja linaseemneõli. Segame korralikult ja jätame 30 minutiks marineerima.

3
Valmis

Valmistame kastme. Lisame värskelt pressitud apelsinimahlale jahu, suhkrut, soola, veiniäädikat. Segame vispliga, kuni kõik koostisosad on täielikult lahustunud. Paneme pliidile madalale kuumusele. Segame pidevalt, kuni kaste saavutab paksu konsistentsi. Kui kaste on kuum, lisame sellesse küüslauguküüne. Kui kaste on jahtunud, võtame küüslaugu välja - see on juba kastmele kogu oma aroomi andnud.

4
Valmis

Praeme kanafilee mõlemalt pool kuni valmimiseni.

5
Valmis

Paneme kanaportsjonid taldrikutele ja valame kastme peale.

6
Valmis

Suurepärane apelsini asendaja võib olla greip. Rafineerimata linaõli võib asendada seesami-, oliivivõi taimeõliga.

7
Valmis

Kana brasiilia moodi omab väga erilist ja meeldivat maitset. Proovige seda rooga ja see üllatab teid kindlasti!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
eelmine
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
Avokaado smuuti, smuuti avokaadoga
järgmine
Kreemjas-koorene avokaado smuuti kiivi ja kliidega
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
eelmine
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
Avokaado smuuti, smuuti avokaadoga
järgmine
Kreemjas-koorene avokaado smuuti kiivi ja kliidega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here