0 0
Brokkoli püreesupp porgandi ja sulatatud juustuga. Retsept, mis võib uuendada ja ravida teie keha.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Brokkoli
75 g Porgand
95 g Sibul
5 g Küüslauk
100 g Kanarind
100 g Sulatatud juust
50 ml Koor 10%
10 g Oliiviõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
1 tk Värsked rohelised
700 ml Vesi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
46 kcal
Kalorsus
3.7 g
Valgud
1.9 g
Rasvad
4.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Brokkoli püreesupp on organismile kasulik. Brokkoli on kapsatest on üks väärtuslikumaid, kuna sisaldab palju foolhapet, mis käivitab rakkude uuendamise protsessi ja toetab nende tervislikku seisundit. Ühendades brokkoli, porgandi, koore, juustu ja teised koostisained õiges vahekorras, saate imeroa, millega võib rõõmustada mitte ainult ennast, vaid ka lapsi.

Sammud
1
Valmis

Valmistame kabapuljongi - sellest saab meie toidu aluspõhi.

2
Valmis

Keedame kanafileed umbes 15 minutit, võtame selle veest välja ja paneme kõrvale. Kanafileed ei lähe meile enam vaja. Seda võib kasutada mingi muu toidu valmistamiseks, või lisada juba valmis püreesupile.

3
Valmis

Paralleelselt hakkame koostisained ette valmistama. Koorime sibula, küüslaugu ja porgandi.

4
Valmis

Hakime küüslaugu ja sibula ning paneme need eelkuumutatud pannile.

5
Valmis
3 minutit

Praeme tilgakese õliga 2-3 minutit.

6
Valmis

Lõikame porgandi suurteks kuubikuteks, lisame panile küüslaugu ja sibula juurde.

7
Valmis
5 minutit

Praeme umbes 5 minutit.

8
Valmis

Brokkoli lõikame suurteks tükkideks ja valame kanapuljongisse. Laseme keema.

9
Valmis
5 minutit

Lisame supile praetud küüslaugu-sibula-porgandisegu, laseme keema. Keedame suppi aeg-ajalt segades keskmisel kuumusel 5 minutit.

10
Valmis

Sulatatud juustu lõikame suuremateks tükkideks ja lisame supile.

11
Valmis

Võtame blenderi ja püreestame supi.

12
Valmis

Aeglaselt, hoolikalt segades, lisame supile koore.

13
Valmis
5 minutit

Lisame maitseained ja maitserohelise maitse järgi. Keedame veel 5-7 minutit.

14
Valmis

Serveerimisel võib kaunistada maitserohelisega.

15
Valmis

Roog on valmis!

16
Valmis

Kui soovite valmistada täielikku dieetsuppi, ärge praadige juurvilju ega lisage juustu. Sel viisil on maitse küll vähem rikkalik, kuid kalori- ja rasvasisaldus on väiksem.
Püreesupi retsepte kasutatakse paljudes maailma köökides. Tänu oma kasulikele omadustele ja kergele seedimisele on need end kindlalt tõestanud.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Bechamel kaste
eelmine
Bechamel kaste on lihtne alus nooblite roogade jaoks
Böfstrooganov
järgmine
Böfstrooganov kanasüdamete, võitatiku ja hapukoorega
Bechamel kaste
eelmine
Bechamel kaste on lihtne alus nooblite roogade jaoks
Böfstrooganov
järgmine
Böfstrooganov kanasüdamete, võitatiku ja hapukoorega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here