- 600 g Kanasüdamed
- 300 g VõitatikToor
- 200 ml HapukoorVäherasvane
- 150 g Sibul
- 20 g Küüslauk
- 15 ml Taimeõli
- 15 ml Veiniäädikas
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
Böfstrooganov on tuntud SRÜ riikide köökide roog. Klassikaline retsept sisaldab veiseliha. Tänu veiselihale saigi retsept oma nime. Strooganov moodi võib aga valmistada ka suure hulga teisi huvitavaid toite. Nii sobivad traditsioonilise retseptiga suurepäraselt kokku ka kanasüdamed. Süda on mitte ainult maitsev, vaid ka rikas erinevate vitamiinide ja aminohapete poolest. Kanasüda sisaldab rohkelt rauda, tsinki, ja mis kõige olulisem – on hästi valgurikas.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis 7 minutit | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis 5 minutit | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | |
13 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!