- 600 g Kanarind
- 200 g Riivsai
- 150 g Nisujahu
- 100 g MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 500 ml Taimeõli
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
Kananagitsad on väga lihtne ja ajaliselt ökonoomne retsept kättesaadavatest toiduainetest, mida leidub igas külmkapis. Kanafilee valmistamise retsepte on äärmiselt palju, aga nagu teada, on kanafilee valmistamisel teatud nüansse. Igal valmistamisviisi puhul pole võimalik sellist mahlast lõpptulemust saavutada.
1 Valmis | Valame väikese läbimõõduga kõrgete äärtega potti õli (mida kitsam on nõu, seda vähem õli te kulutate). Minu puhul on see nõu mahuga 1 l, valan sinna 0,5 l õli. Arvestage sellega, et kui lasete kananagitsad õli sisse, hakkab õli tugevalt mullitama, seepärast on mõistlikum valida kõrgemate servatega nõu. Kuumutame õli keemiseni. |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!