Koostisosad
- 620 g Kanamaks
- 150 g Porgand
- 110 g Paprika
- 60 g Sibul
- 60 ml Rasvata piim
- 10 ml Taimeõli
- 20 g Želatiin
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
Valmistamine
Maksapasteet on väga pehme ja õhuline võileivakatte. Kõige sagedamini valmistatakse seda erinevatest lihadest, köögiviljadest ja maksast. Antud roog on suurepärane suupiste. Seda võib serveerida eraldi roana, kasutada võileibade, tartalettide ja igasuguste snäkkide täidisena.
Sammud
1 Valmis 30 minutit | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | |
13 Valmis | |
14 Valmis | |
15 Valmis | |
16 Valmis | |
17 Valmis | Nipid: |
Jäta esimene kommentaar!