- 1 tk Banaan
- 1 tk Avokaado
- 2 spl Kakaopulber
- 0.5 tl Suhkruasendaja
Tervislik šokolaadikreem on olemas! Paljud maiasmokad tahaksid üle minna tervislikule toitumisele, aga ei saa seda teha, kuna neil on keeruline suhkrust loobuda. Nüüd saavad aga ka veendunud kahjulike dessertide tarbijad tervislikkust endale lubada tänu sellele, et õige šokolaadikreem on nii maitsev ja nii šokolaadine, aga sealjuures täiesti suhkru- ja kahjuliku rasva vaba. Selles sisalduvad ainult kasulikud koostisained, kuid samas ei jää maitse poolest alla oma kaloririkastele analoogidele. Kreemil on õrn tekstuur, olles samas piisavalt paks, et seda ka kreemina kookide vahekihiks kasutada saaks. Kreem on hea naturaalse jogurti, puuviljade, krõbedate leivakeste ja iseseisva magustoiduna.
1 Valmis | Võtame väga küpse avokaado, see on oluline moment, vili peab olema maksimaalselt pehme. Lõikame selle pooleks, eemaldame luu ja koorime vilja. Koorimise põhjal on lihtne tuvastada, kui küps on avokaado. Kui koort on lihtne eemaldada, on avokaado piisavalt küps. Lõikame värske rohelise vilja väikesteks tükkideks ja paneme segistisse. |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Nipid: |
Jäta esimene kommentaar!