0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
900 g Kartul
290 g Kanaliha
250 g Šampinjonid
260 g Paprika
150 g Juust
30 ml Majonees
15 ml Taimeõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
116 kcal
Kalorsus
6.1 g
Valgud
6.2 g
Rasvad
8.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Täidetud kartuleid on väga lihtne valmistada. Mundris küpsetatud kartuli retseptid eristuvad selgelt väljatoodud maitse poolest. Töökulu on minimaalne ning tulemus alati suurepärane. Kui täiendada kartulit õrna täidise ning juustumütsiga, valmib väga maitsev põhiroog.

Sammud
1
Valmis
40 minutit

Iga väga põhjalikult pestud kartuli rullime eraldi fooliumisse. Tõstame kartulid 35-45 minutiks 170 kraadise temperatuuriga ahju (valmidusastet võib kontrollida kokteilitikuga. Tikk peab pehmelt kartuli sisse minema).

2
Valmis

Riivime juustu keskmise riiviga.

3
Valmis

Kanafilee lõikame väikesteks tükkideks.

4
Valmis

Magusa paprika lõikame õhukesteks ribadeks.

5
Valmis
15 minutit

Praeme seeni õliga määritud pannil paar minutit.

6
Valmis

Maitsestame soola ja pipraga.

7
Valmis

Lisame seentele tükeldatud kanaliha ja magusa paprika.

8
Valmis
15 minutit

Praeme veel 10-15 minutit.

9
Valmis

Küpsenud kartulid võtame ahjust välja.

10
Valmis

Lõikame need ettevaatlikult pooleks. Laseme natuke jahutada.

11
Valmis

Paneme igale kartulipoolikule seenesegu. Lisame pool teelusikat majoneesi ning määrime selle kogu kartuli pinna ulatuses laiali. Puistame juustuga üle. Paneme karulid uuesti 10 minutiks ahju (170 kraadi).

12
Valmis

Lisame pool teelusikat majoneesi ning määrime selle kogu kartuli pinna ulatuses laiali.

13
Valmis

Puistame juustuga üle.

14
Valmis
10 minutit

Paneme kartulid uuesti 10 minutiks ahju (170 kraadi).

15
Valmis

Maitsvad küpsetatud täidetud kartulid on valmis!

16
Valmis

Nipid:

Kui soovite rooga serveerida kuuma suupistena, tuleb valida keskmise suurusega kartulid. Küpsetada tuleb sama temperatuuriga, küpsemisaega lühendada kuni 25 minutini.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Tuunikalasalat
eelmine
Kerge ja lihtne tuunikalasalat mozzarellaga
Võileivatort kiluga - ebatavaline suupiste
järgmine
Võileivatort kiluga – ebatavaline suupiste
Tuunikalasalat
eelmine
Kerge ja lihtne tuunikalasalat mozzarellaga
Võileivatort kiluga - ebatavaline suupiste
järgmine
Võileivatort kiluga – ebatavaline suupiste
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here