- 7-10 tk Külmutatud pelmeenid
- 0,5 tk Porgand
- 0,5 tk Sibul
- 250 ml VesiVesi (tuline)
- 3 spl Taimeõli
- maitse järgi Roheline sibul
- maitse järgi Sool
- maitse järgi Pipar
Pelmeenid ahjus on tuntud enda maitse omadustega, õrnsusega, aroomiga ja uskumatult maitsvakastega! Roog on väga toitev ja saab suurepäraseks kuuma suupiste variandiks iga peo jaoks. Selle suupiste eeliseks on lihtsus, lühike valmistamise aeg ja loomulikult – miinimum pingutusi. Valmistada pelmeene ahjus võib isegi kokk algaja, aga tulemus rõõmustab ideaalse maitsete, aroomi ja toiteväärtuse harmooniaga.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Lisada roale maitseained. Reeglina tuleb savipotti lisada soola ja jahvatatud pipart. Vürtsidega alati annab eksperimenteerida, lisada uued maitserohelised ja maitseained ja siis roog hakkab mängida täitsa uute aroomidega ja maitse omadustega. Edasi tasub katta anumi kaanega või fooliumiga ning saata ahju-35ks minutiks. Küpsetamise temperatuuri tuleb panna mitte vähem kui 210 kraadi. |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!