- 700 g Kanafilee
- 300 g Apelsin
- 100 g Laim
- 20 g Küüslauk
- 30 g Linaseemneõli
- 20 g Nisujahu
- 10 ml Veiniäädikas
- 15 g Suhkur
- 4 g Ingveripulber
- 4 g Küüslaugupulber
- 4 g Basiilik
- 4 g Punane piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 4 g SoolOma maitse järgi
Apelsinikana on Brasiilia roog. Brasiilia on väga sooja kliimaga riik. Puuvilju, eriti tsitrusvilju, on seal alati külluses. Seepärast on selle riigi rahvusköögis sagedasteks koostisaineteks apelsin, greip, laim, pomelo ja kumvat. Koos vürtsikate maitseainetega võivad need viljad harjumuspäraseid toiduaineid tundmatuseni muuta.
1 Valmis | |
2 Valmis 30 minutit | |
3 Valmis | Valmistame kastme. Lisame värskelt pressitud apelsinimahlale jahu, suhkrut, soola, veiniäädikat. Segame vispliga, kuni kõik koostisosad on täielikult lahustunud. Paneme pliidile madalale kuumusele. Segame pidevalt, kuni kaste saavutab paksu konsistentsi. Kui kaste on kuum, lisame sellesse küüslauguküüne. Kui kaste on jahtunud, võtame küüslaugu välja - see on juba kastmele kogu oma aroomi andnud. |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!