0 0
Imeline väikese kalorisisaldusega kanasupp kartuliga, rikastatud sügis vitamiinidega. See suurepäraselt virgutab vaimu sügismasenduse ajal.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
2 l Vesi
300 g Kanarind
350 g Kartul
200 g Roheline hernes
300 g Marineeritud kukeseened Või kännuseened
150 g Punane paprika
100 g Porgand
1 kimp Petersell
2 küünt Küüslauk
1 tl Hapukoor
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 tk Loorberileht
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
173 kcal
Kalorsus
18.8 g
Valgud
2.2 g
Rasvad
19.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Väikese kalorisisaldusega kanasuppi kartuliga on lihtne valmistada ja see näeb taldrikul väga efektne välja. Supp suurepäraselt sobib kõikidele perekonnaliikmetele ja selle maitse eriti meeldib lastele.

Sammud
1
Valmis

Valage sobivasse potti kaks liitrit vett ja pange pliidile keema.

2
Valmis
20 minutit

Oodake, kuni vesi hakkab keema. Samal ajal peske kanarind jooksva vee all ja lõigake kuni 3-4 cm pikkusteks ribadeks ning pange keevasse vette.
Kui meie supp hakkab keema, siis moodustub puljongi pinnale vaht, mida tuleks eemaldada supikulbi abil. Keetke kanarind 15-20 minutit.

3
Valmis

Valmistage toiduained: puhastage kartulid ja porgandid Lõigake kartulid kuubikuteks ja porgand poolrõngast või väikese porgandi puhul -rõngast. Pange köögiviljad kanasuppi sisse.

4
Valmis
10 minutit

Kuni kartul ja porgand valmis saavad (umbes 15-20 minutit), Teil on aega tegeleda seentega. Peske konserveerituid seeni puhtaks (200g) ja pange kanasuppi sisse ning keetke veel 10 minutit.

5
Valmis
3 minutit

Peske ja puhastage seemnetest üks punane magus paprika ja hakkige peeneks ning lisage potti (keetke veel 2-3 minutit).

6
Valmis
5 minutit

Avage rohelised konserveeritud herned ja valage vedelik välja. Kui marinaad oli heledat värvi, siis herneid ei pea pesema. Lisage umbes pool purgi sisust, kuskil 200-250 g, meie kanasuppi sisse. Kuna hernes on juba valmis, siis keetke veel 5 minutit.

7
Valmis

Kartulite valmiduse kontrollimiseks "torgake" neid kahvliga. Kui kartul on pehme, siis kõik on korras ja meie kartul on valmis.
Maitseained¬ – lisage üks leht loorberikimbust, kui loorberikimpu pole, siis võib kasutada ka pakendatud loorberit.
Lõigake juba pestud värsket peterselli ja pange kanasuppi sisse.

8
Valmis

Lisage soola maitse järgi.
Võtke pliidilt maha.
Pressige kaks küüslauguküünt läbi küüslaugupressi suppi sisse. Küüslauku võib ka peenel riivil riivida. Segage kõik korralikult läbi. Meie kanasupp on valmis!

9
Valmis

Kallake supp kaussi ja puistake peale peenestatud rohelist sibulat. Soovi korral võib lisada teelusikatäis võid või hapukoort.
Kui valmistada suppi ilma lihata ja hapukooreta, siis antud kanasupp sobib ideaalselt ka taimetoitlastele. Kui soovite suurema kalorisisaldusega suppi, siis võib sibulat koorevõiga praadida.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Prantsuse juustusupp maisiga
eelmine
Prantsuse juustusupp maisiga
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
järgmine
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
Prantsuse juustusupp maisiga
eelmine
Prantsuse juustusupp maisiga
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
järgmine
Krõbedad juusturullid lavaššist ja singiga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here