0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Porgand
200 g Kapsas
200 g Punapeet Värske
40 g Taimeõli
20 g Küüslauk
5 g Paprikapulber
5 g Punane pipar Jahvatatud
5 g Sool Oma maitse järgi
5 g Sidrunhape
10 g Koriander
10 g Suhkur
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
90 kcal
Kalorsus
4.7 g
Valgud
5.9 g
Rasvad
9.9 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Korea porgandisalat on kulinaarne meistriteos, mis muutus väga populaarseks erinevate rahvusköökide seas. See on populaarne isegi Vene kokade seas. Sellest suurepärasest eelroast on olemas sadu erinevaid ja ülimaitsvaid retsepte.
Kuid paljud inimesed aga ei tea, et peaaegu kõik köögiviljad, võib valmistada sama traditsioonilise Korea retsepti järgi. Korea salat võib valmistada erinevatest köögiviljadest ja serveerida nagu mitu erinevat salatit. Samuti võib kõik köögiviljad segada omavahel kokku ja serveerida ühes kausis.

Sammud
1
Valmis

Lõigake kapsas õhukesteks piklikeks viiludeks. Koorige peet ja porgand ja riivige spetsiaalse, Korea porgandi jaoks mõeldud riiviga (võib peenestada ka köögikombainis, kui on vajalik lõikenuga olemas).

2
Valmis

Segage õli, jahvatatud või peenestatud koriander, suhkur, paprika, terav pipar ja sool kokku metallist kastmepotis. Pressige 4-5 küüslauguküünt läbi küüslaugupressi. Korralikult segage kõik kokku ühtlaseks massiks. Pange kastmepott pliidile. Kuumutage veidi aga ärge laske keema.

3
Valmis
12 tundi

Valage vürtsikas segu meie tulevasse porgandi-, peedi- ja kapsasalati sisse. Segage kõik korralikult läbi. Jätke köögiviljad jahedas kohas vähemalt 12 tundi marineerida.

4
Valmis

Tõstke salat eraldi taldrikutele.

5
Valmis

Salatid Korea moodi on valmis!
Antud salat on suurepärane eelroog Teie laua jaoks. Antud retsepti järgi võib valmistada sibulat, kurki, baklažaane ja isegi liha ning kala. Eriti unikaalseks lahenduseks on mais või oad. Vürtsikus sõltub küüslaugu, ja jahvatatud punase pipra kogusest. Vürtsikust võib reguleerida vastavalt oma soovile ja maitsele.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Kihiline salat konserveeritud maisiga
eelmine
Kihiline salat konserveeritud maisiga
järgmine
Peedisalat kuivatatud ploomide ja pähklitega
Kihiline salat konserveeritud maisiga
eelmine
Kihiline salat konserveeritud maisiga
järgmine
Peedisalat kuivatatud ploomide ja pähklitega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here