0 0
Kerge madala kalorsusega köögiviljadega kõrvitsapüreesupp. Ere värv ja õrn koorene konsistents.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Kõrvitsa
300 g Kartul
200 ml Koor
2 küünt Küüslauk
10 g Kõrvitsaseemned
50 g Sulatatud juust
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1.5 l Vesi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
27 kcal
Kalorsus
3.1 g
Valgud
1.1 g
Rasvad
3.9 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Kõrvitsapüreesupp on väga maitsev ja kasulik roog. Selle peamiseks eeliseks on universaalsus. Selline supp sobib inimesele, kes jälgib oma figuuri. Antud roa valmistamine ei võta palju aega, see valmib väga kiiresti. Supp omab rikkalikku magusat maitset ja kõrvitsaaroomi. Oranž ja koloriitne, see meeldib nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Sammud
1
Valmis

Lõikame kartuli ja kõrvitsa suvalise suurusega tükkideks.

2
Valmis

Paneme tükeldatud köögiviljad potti, lisame kooritud küüslaugu.

3
Valmis

Valame peale vee ja lisame soola.

4
Valmis

Paneme keema.

5
Valmis

Kui meie köögiviljad on valmis (need peavad olema veidi pudruks keenud), purustame need saumikseriga või blenderiga, kuni saavutame ühtlase konsistentsi.

6
Valmis

Valmis püreele lisame koore, segame korralikult.

7
Valmis

Sulatatud juustu lõikame õhukesteks viiludeks.

8
Valmis

Valame supi taldrikutele. Paneme peale juustutükid ja puistame üle kõrvitsaseemnetega. Roog on valmis!

9
Valmis

Baaspuljongisse võib lisada maitse järgi mistahes köögivilju. Kõrvitsaga sobivad suurepäraselt suvikõrvitsad, porgand, kapsas, sibul ja seller. Erinevate maitseainetega katsetades võib iga kord saada uue maitseelamuse.

10
Valmis

Supile paksema tekstuuri andmiseks tuleb kasutada kõrge rasvasisaldusega koort. Puljongit ei maksa liiga tugevalt paksendada , sest peale jahutamist on see paksem.
Sulatatud juustu suurepäraseks asendajaks on koorene juust. Lihtsalt moodustage teelusikaga väiksed pallid, enne serveerimist lisage need kõrvitsasupiga taldrikule.
Püreesuppi võib serveerida krutoonide või röstsaiaga. Kuivikuid annavad supile suurema kalorisisalduse ja rammususe.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Kotletid ahjus on maitse ja kasulikkuse harmoonia
Kõrvitsarisoto
järgmine
Kõrvitsarisoto aromaatse sealihaga
eelmine
Kotletid ahjus on maitse ja kasulikkuse harmoonia
Kõrvitsarisoto
järgmine
Kõrvitsarisoto aromaatse sealihaga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here