Koostisosad
- 400 g Tomat200 g värskeid tomateid ja 200 g külmutatud tomateid
- 200 g Kurk
- 200 g Paprika
- 150 g Kirsstomat
- 50 g Sibul
- 20 g Hapukoor
- 10 g Küüslauk
- 10 ml Taimeõli
- 5 g Basiilik
- 5 g Oregano
- 5 g Küüslaugupulber
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
Valmistamine
Külm tomatisupp Gaspacho on värskendav ning üleüldse kõige kasulikum supp. Õrn konsistents tänu köögiviljapüreele. See ühes aromaatsete provence maitsetaimetega loovad tuntuima Hispaania roa ainulaadse maitse. Imekerge ja madal kalorsus – see supp on tõeline leid inimesele, kes jälgib oma figuuri. Valmib lihtsalt ja kiiresti. Gaspacho võib olla avastuseks nii gurmaanidele kui ka kogenematutele vahemere kööki hindajatele.
Sammud
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | Nipid: |
Jäta esimene kommentaar!