0 0
Külm tomatisupp Gaspacho on ere, isuäratav dieettoit värskeimatest köögiviljadest. See jahutab kuumal päeval, toetab energia ning vitamiinidega halva ilma korral.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Tomat 200 g värskeid tomateid ja 200 g külmutatud tomateid
200 g Kurk
200 g Paprika
150 g Kirsstomat
50 g Sibul
20 g Hapukoor
10 g Küüslauk
10 ml Taimeõli
5 g Basiilik
5 g Oregano
5 g Küüslaugupulber
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
30 kcal
Kalorsus
1.1 g
Valgud
1.3 g
Rasvad
3.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Külm tomatisupp Gaspacho on värskendav ning üleüldse kõige kasulikum supp. Õrn konsistents tänu köögiviljapüreele. See ühes aromaatsete provence maitsetaimetega loovad tuntuima Hispaania roa ainulaadse maitse. Imekerge ja madal kalorsus – see supp on tõeline leid inimesele, kes jälgib oma figuuri. Valmib lihtsalt ja kiiresti. Gaspacho võib olla avastuseks nii gurmaanidele kui ka kogenematutele vahemere kööki hindajatele.

Sammud
1
Valmis

Hakime värsked köögiviljad (tomat, kurk ja paprika) suvalisteks tükkideks.

2
Valmis

Paneme tükeldatud köögiviljad ja külmutatud tomatid blenderisse.

3
Valmis

Lisame kuivatatud provence maitsetaimed, kuivatatud küüslaugu, soola ja pipra.

4
Valmis

Kallame juurde rafineerimata oliivõli ning püreestame korralikult.

5
Valmis

Viilutame sibula, kirsstomatid ja paprika õhukesteks viiludeks.

6
Valmis

Valame gaspacho-portsjonid taldrikutele.

7
Valmis

Puistame üle hakitud köögiviljadega. Lisame supilusikatäie hapukoort. Toitu serveeritakse külmana.

8
Valmis

Peamise maitsetooni annavad toidule retseptis olevad köögiviljad. Olulist rolli mängib ka gaspachosse lisatava õli maitse. Tavaliselt kasutatakse oliivõli, kuid maitsev on ka seesami- või maisõli.

9
Valmis

Nipid:

Külmutatud tomatite asemele võib lisada paar tüki purustatud jääd. Gaspachot võib ka üldse mitte jahutada.
Hapukoore saab edukalt asendada feta juustu, kodujuustu, kitsejuustu või vegani tofuga.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Kõrvitsarisoto
eelmine
Kõrvitsarisoto aromaatse sealihaga
Lasanje retsept
järgmine
Lihtne lasanje retsept hakklihaga
Kõrvitsarisoto
eelmine
Kõrvitsarisoto aromaatse sealihaga
Lasanje retsept
järgmine
Lihtne lasanje retsept hakklihaga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here