0 0
Kerge ja pikantne maksapasteet magusa paprikaga. Õrn ja maitsev suupiste, mis sobib tänu oma madalale kalorisisaldusele suurepäraselt dieettoiduks.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
620 g Kanamaks
150 g Porgand
110 g Paprika
60 g Sibul
60 ml Rasvata piim
10 ml Taimeõli
20 g Želatiin
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
103 kcal
Kalorsus
13.7 g
Valgud
4.8 g
Rasvad
2.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Maksapasteet on väga pehme ja õhuline võileivakatte. Kõige sagedamini valmistatakse seda erinevatest lihadest, köögiviljadest ja maksast. Antud roog on suurepärane suupiste. Seda võib serveerida eraldi roana, kasutada võileibade, tartalettide ja igasuguste snäkkide täidisena.

Sammud
1
Valmis
30 minutit

Paneme korralikult pestud kanamaksa potti. Keedame vees 25-30 minutit.

2
Valmis

Hakime sibula suvalisteks tükkideks.

3
Valmis

Porgandi hakime või purustame kombainis.

4
Valmis

Paprika lõikame õhukesteks viiludeks.

5
Valmis

Paneme pannile õli, laseme kuumaks.

6
Valmis

Praeme sibulat paar minutit.

7
Valmis

Seejärel lisame sibula juurde porgandi.

8
Valmis

Kui koostisained on poolpehmed, lisame nende juurde paprika, maitsestame soola ja pipraga.

9
Valmis

Praeme, kuni köögiviljad on pehmed.

10
Valmis

Külmas piimas lahustame želatiini. Jätame želatiini paisuma.

11
Valmis

Keedetud maksa paneme kaussi.

12
Valmis

Lisame praetud köögivilja.

13
Valmis

Valame juurde eelnevalt mikrolaineahjus kuumutatud piima-želatiini segu.

14
Valmis

Mikserdame segu kuni sileda kreemja konsistentsi saavutamiseni.

15
Valmis

Paneme pasteedi kaussi ja asetame selle 6-8 tunniks külmkappi. Pasteet jahtub ja pakseneb, tänu millele on seda mugav leivale määrida.

16
Valmis

Valmis!

17
Valmis

Nipid:

Kui te soovite elastsema struktuuriga pasteeti, siis neljandal etapil lisage 1 spl võrra rohkem želatiini. Nii saate pasteeti serveerida ka viilutatult.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Makaronivorm kanaga
eelmine
Makaronivorm kanaga vürtsika kooreses kastmes
Mango smuuti
järgmine
Troopiline oranž mango smuuti laimimahlaga
Makaronivorm kanaga
eelmine
Makaronivorm kanaga vürtsika kooreses kastmes
Mango smuuti
järgmine
Troopiline oranž mango smuuti laimimahlaga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here