- 500 g Porgand
- 2 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 150 g Manna
- 4 spl Taimeõli
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
Porgandikotletid on kaval roog, kuid mitte valmistamise mõistes – siin on kõik ideaalselt lihtne. Ei, kavalus peitub mujal. Porgandikotletid võivad olla nii põhitoiduks kui ka suurepäraseks desserdiks peale sööki. Kuna porgand on magus, siis lisades peotäis rosinaid, võite julgelt kotlette tee kõrvale serveerida. Kui aga neid valmistamise käigus õrnalt soolaga maitsestada, küüslauku lisada ja maitserohelise-jogurtikastmega serveerida, saate kerge ja kasuliku õhtusöögi.
Ja muide, porgand on just see toiduaine, mille puhul tuleb taimeõli figuurile ainult kasuks. Seega ka need, kes jälgivad õige toitumist, võivad süümepiinadeta praadi nautida! Kõik teavad, et porgandis olevad kasulikud elemendid imenduvad kordades paremini kuumtöötlemisel ja rasva sisaldavate toodete – näiteks või, rõõsk koor või hapukoor – lisamisel.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis 5 minutit | |
6 Valmis | |
7 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!