0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Kanaliha
200 g Kartul
150 g Mais Magus
100 g Sulatatud juust
100 g Maisimanna
5 g Basiilik
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
54 kcal
Kalorsus
2.8 g
Valgud
1.8 g
Rasvad
6.5 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Juustusupp on heaks alternatiiviks tavalisele ja klassikalisele suppile. Kreemjas konsistents on kergesti seeditav ning sobib inimestele igas vanuses. Särav kollane supp on erilise ja ebatavalise maitsega. Antud retsept aitab valmistada tavalistest ja tuttavatest toiduainetest erilist rooga, mis üllatab oma maitse omaduste poolt.

Sammud
1
Valmis

Kanakoivad (võib kasutada ka fileed või muud kana osa) pange vette ja maitsestage soolaga. Keetke puljong täieliku valmimiseni. Kui puljong hakkab keema ja hakkab vahtu tulema, siis korjake ära.

2
Valmis

Sulatatud juustu tükeldage võimalikult väikesteks tükkideks. Vastavalt oma soovile võib kasutada kas riivi või nuga. Kui kasutatakse pehmet sulatatud juustu, siis see pole vajalik.

3
Valmis

Kartuleid lõigake tükkideks oma eelistuse järgi. Hoolikalt peske maisiteravilja.

4
Valmis
20 minutit

Kui kana on valmis, võtke see puljongist välja. Läheb vaja ainult puljongi vedelikku.
Keevasse puljongi sisse lisage kartuleid, pestud maisiteravilja ja sulatatud juustu. Segage kõik korralikult läbi. Jätke pliidile 20 minutiks. Kui juust on täielikult ja ühtlaselt sulanud ning teravili on pehme, siis võtke pott tulelt.

5
Valmis

Peenestage meie suppi blenderi või köögikombaini abil kuni saab ühtlase ja kreemja massi.

6
Valmis

Lisage magusat konserveeritud maisi. Keetke veel 5 minutit. Meie juustu-maisi supp on valmis! Enne serveerimist lisage juustu-maisi suppi kanatükki ja puistake üle basiilikuga.

7
Valmis

Juustusuppi võib valmistada nii liha- kui ka köögiviljapuljongiga. Heaks variandiks taimetoitlaste jaoks on seller ja suvikõrvits. Kui liha asendada köögiviljadega, see teeb suppi kergemaks ja vähendab kalorisisaldust.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
eelmine
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
järgmine
Kanasupp kartuliga Sügis rapsoodia
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
eelmine
Maamehe hernesupp rohelise hernega ja lihapallidega
järgmine
Kanasupp kartuliga Sügis rapsoodia
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar