0 0
Värvikad vegan pelmeenid, mis on täidetud ingveri ja köögiviljadega. Originaalne retsept, mis sobitub suurepäraselt vegan- ja paastumenüüde hulka.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
600 g Nisujahu
400 ml Taimeõli
400 g Kartul
100 g Porgand
100 g Paprika
20 g Küüslauk 1-2 küünt
1 tl Ingveripulber
1 kimp Värsked rohelised Maitse järgi
1 nt Sool
2 l Vesi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
200.2 kcal
Kalorsus
4.3 g
Valgud
3.5 g
Rasvad
42.4 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Vegan pelmeenid ühendavad endas hiina ja vene traditsioone. Peamine, et selle roa retsept koosneb täielikult taimsetest koostisainetest. Pelmeenid on üks kõige populaarsemaid toite Venemaal ja SRÜ riikides. Mis on selle roa kodumaa ei ole täpselt teada. Praktiliselt kõikide rahvaste köökides on pelmeeni-variatsioone.

Sammud
1
Valmis

Kartuli, porgandi ja küüslaugu lõikame suvalise suurusega tükkideks. Paneme köögiviljad keedunõusse, kallame veega üle, lisame soola ja keedame kuni valmimiseni.

2
Valmis

Paprika lõikame väikesteks tükkideks.

3
Valmis

Kui kartul ja porgand on pehmed, püreestame need. Lisame paprika, jahvatatud ingverit. Segame põhjalikult läbi.

4
Valmis

Pestud ja kooritud peedi kallame veega üle, laseme keema ja eemaldame kohe (vesi saab ilus ribiinpunane).

5
Valmis

Valmistame taigna. Eraldi kausis segame läbi jahu, õli ja vee. Lisame soola. Segame veel, et tainas saaks ühtlane ning elastne.

6
Valmis

Rullime taigna õhukeseks kihiks. Ümmarguse vormiga saame pelmeenide jaoks ringid.

7
Valmis

Iga ringi sisse paneme väikese koguse täidist. Surume taignaservad hoolikalt kokku.

8
Valmis

Punases "Peedivees" keedame pelmeenid. Valame üle taimeõli ja hakitud maitserohelisega.

9
Valmis

Pelmeenid võivad olla erinevate värvidega. Et saada rohelised, tuleb valmistada spinatitumm. Oranž värvi annab küps porgand.
Täidisena võib kasutada aromaatseid salateid, seeni, teravilju ja maitserohelist.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Võileivatort kiluga - ebatavaline suupiste
eelmine
Võileivatort kiluga – ebatavaline suupiste
Pelmeenid ahjus
järgmine
Pelmeenid ahjus – toitev vene suupiste hiilgava laudkonna juurde
Võileivatort kiluga - ebatavaline suupiste
eelmine
Võileivatort kiluga – ebatavaline suupiste
Pelmeenid ahjus
järgmine
Pelmeenid ahjus – toitev vene suupiste hiilgava laudkonna juurde
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here