0 0
Koorene pasta hakklihaga ja juutsukastmega. Värske pilk maitsvale roale, mis on tehtud kättesaadavatest koostisainetest, mida leidub igas külmkapis.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
200 g Makaronid Tugevamat sorti
400 g Seahakkliha
95 g Sibul
5 g Küüslauk
10 g Oliiviõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Oma maitse järgi
1 l Vesi
Kaste
200 ml Koor 10%
50 g Juust Riivitud kõva juust
2 tk Muna Kaks munakollast kanamunadest
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
316 kcal
Kalorsus
11.8 g
Valgud
11.7 g
Rasvad
39.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
  • Kaste
Valmistamine
Jaga

Koorene pasta hakklihaga ja juustukastmega on suurepärane võimalus täiuslikule lõunale või heale õhtusöögile. Nendele, kes on valmis uuesti tagasi vaatama mereväe makaronidele, lisades sinna tükikese Itaaliat. Vaatamata lihtsusele on roog üsna peen ja omab rikkaliku maitse paletti.

Sammud
1
Valmis

Keedame makaronid soolaga maitsestatud vees. Ajal, mil makaronid keevad, hakkame tegelema hakkliha valmistamisega.

2
Valmis

Koorime sibula ja küüslaugu, lõikame peeneks ja paneme kuumutatud pannile koos oliiviõliga. Praeme paar minutit, kuni sibul omandab kuldse tooni.

3
Valmis

Ajal, kui sibul ja küüslauk küpsevad, valmistame kastme.
Võtame kausi ja munad, eraldame munakollased munavalgetest, lisame koort ja ⅔ riivitud juustust, maitsestame soolaga ja pipraga oma maitse järgi. Segame kahvliga kõik koostisained põhjalikult läbi.

4
Valmis

Makaronid on vahepeal valmis saanud, loputame need külma voolava vee all ja jätame hetkeks sõelale.

5
Valmis
5 minutit

Pannile sibula juurde lisame hakkliha, praeme segades 5-7 minutit. Hakkliha peab olema natuke läbiküpsemata.

6
Valmis
5 minutit

Lisame hoolikalt hakkliha sisse ettevalmistatud kastme, segame ja jätame 2 minutiks seisma.
Lisame makaronid pannile, praeme intensiivselt segustades 2-3 minutit, katame kaanega, lülitame pliidi välja ja jätame paariks minutiks seisma.

7
Valmis

Ülimaitsev pasta on valmis! Enne serveerimist ei tohi unustada kaunistada roog ülejäänud juustuga.

8
Valmis

Selleks, et vältida makaronide kokkukleepumist, on vaja vette lisada väikse kogus oliiviõli. Ning et küüslaugu lõikamine ei tekitaks ebamugavust ja võtaks vähem aega, kasutage küüslaugupressi. Pasta peetakse puhtitaalia roana, aga viimasel ajal räägitakse, et sarnasest roast vihjed olid leitud hiina ajaraamatustes palju varem, kui seda valmistati Itaalias.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Soe kalmaarisalat pruunistatud köögiviljadega
eelmine
Soe kalmaarisalat pruunistatud köögiviljadega
Maitsvaimad Korea sushi maki Kimbapid
järgmine
Maitsvaimad Korea sushi maki Kimbapid
Soe kalmaarisalat pruunistatud köögiviljadega
eelmine
Soe kalmaarisalat pruunistatud köögiviljadega
Maitsvaimad Korea sushi maki Kimbapid
järgmine
Maitsvaimad Korea sushi maki Kimbapid
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here