- 200 g MakaronidTugevamat sorti
- 400 g Seahakkliha
- 95 g Sibul
- 5 g Küüslauk
- 10 g Oliiviõli
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparOma maitse järgi
- 1 l Vesi
- Kaste
- 200 ml Koor10%
- 50 g JuustRiivitud kõva juust
- 2 tk MunaKaks munakollast kanamunadest
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparOma maitse järgi
Koorene pasta hakklihaga ja juustukastmega on suurepärane võimalus täiuslikule lõunale või heale õhtusöögile. Nendele, kes on valmis uuesti tagasi vaatama mereväe makaronidele, lisades sinna tükikese Itaaliat. Vaatamata lihtsusele on roog üsna peen ja omab rikkaliku maitse paletti.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis 5 minutit | |
6 Valmis 5 minutit | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Selleks, et vältida makaronide kokkukleepumist, on vaja vette lisada väikse kogus oliiviõli. Ning et küüslaugu lõikamine ei tekitaks ebamugavust ja võtaks vähem aega, kasutage küüslaugupressi. Pasta peetakse puhtitaalia roana, aga viimasel ajal räägitakse, et sarnasest roast vihjed olid leitud hiina ajaraamatustes palju varem, kui seda valmistati Itaalias. |
Jäta esimene kommentaar!