- 250 g Lasanjeplaadid
- 250 g JuustKõva
- 300 g Mozzarella juust
- Bechamel kaste
- 1 l Piim
- 120 g Või
- 3 spl Nisujahu
- Bolognese kaste
- 700 g Seahakkliha
- 2 tk Tomat
- 4 spl Tomatipasta
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 tl Oliiviõli
Lasanje retsept on raviolide või Minestrone supiga võrreldes üks tuntumaid Itaalia köögi retsepte. Liha, juust ja veidi pastat on kõik, mida vajame maitsva söögi valmistamiseks. Lasanje sai tõepoolest meie perenaisete lemmikuks, kuna see hämmastav pajaroog omab suurel hulgal variatsioone, muutumatuks jääb ainult selle suurepärane maitse! Täna pakume teile valmistamiseks klassikalist tasanjet beshamel- ja bolognesekastmega .
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis 1 minut | |
10 Valmis | |
11 Valmis | |
12 Valmis | |
13 Valmis | |
14 Valmis | |
15 Valmis | |
16 Valmis | |
17 Valmis 45 minutit | |
18 Valmis | Nipid:Lasanjet on kombeks serveerida eraldi roana. Lasanje on hea selle poolest, et kui mõned koostisained on puudu (kui need teile ei maitse), saate julgelt eksperimenteerida näiteks köögivilja või seentega. Isegi magus lasanje on suurepärase maitsega. Kõige tähtsam on omada nelja koostisosa: lasanjeplaadid, peamine täidis, palju juustu ja beshamel kastet. Head isu! |
Jäta esimene kommentaar!