0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
7-10 tk Külmutatud pelmeenid
0,5 tk Porgand
0,5 tk Sibul
250 ml Vesi Vesi (tuline)
3 spl Taimeõli
maitse järgi Roheline sibul
maitse järgi Sool
maitse järgi Pipar
Toiteväärtus
200 g
Portsjon
195.9 kcal
Kalorsus
7.1 g
Valgud
10.7 g
Rasvad
17.7 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pelmeenid ahjus on tuntud enda maitse omadustega, õrnsusega, aroomiga ja uskumatult maitsvakastega! Roog on väga toitev ja saab suurepäraseks kuuma suupiste variandiks iga peo jaoks. Selle suupiste eeliseks on lihtsus, lühike valmistamise aeg ja loomulikult – miinimum pingutusi. Valmistada pelmeene ahjus võib isegi kokk algaja, aga tulemus rõõmustab ideaalse maitsete, aroomi ja toiteväärtuse harmooniaga.

Sammud
1
Valmis

Alguses tasub ettevaatlikult riivida mitte suurt porgandit suure riiviga.

2
Valmis

hakkida suurt sibulat väikesteks kuubikuteks.

3
Valmis

Soojendada pannil teatud kogust taimeõli-praadimiseks. Praadida hakkitud sibulat kuni see on läbipaistev-lisada riivitud porgand.Passeeridaköögivlju kuni nad saavad pehmeks ja kuldpruun värvi.

4
Valmis

Lisada pool kõigestpasseeritudköögiviljadest potti. Kõige parem valida savipotti-nad kiiremini kuumenevad, kauem hoiavad soojust ja lisavad roale erilist aroomi ja maitset.

5
Valmis

Köögivilja peale panna külmutatud pelmeenid. Võib valida absoluutsed erinevad-dieet pelmeenidest, kergema rooga varianti õhtusöögiks, kuni toitva-sealihast, veiselihast või lambahakklihast.

6
Valmis

Katta pelmeene ülejäänud köögiviljadega.

7
Valmis

Ettevaatlikult kallata anumasse tulist keeva vett vajaliku kogust. See võimaldab pelmeenidele mitte ainult kiiresti valmima, kuid ka mitte kaotada enda mahlasust keemise ajal.

8
Valmis

Lisada roale maitseained. Reeglina tuleb savipotti lisada soola ja jahvatatud pipart. Vürtsidega alati annab eksperimenteerida, lisada uued maitserohelised ja maitseained ja siis roog hakkab mängida täitsa uute aroomidega ja maitse omadustega. Edasi tasub katta anumi kaanega või fooliumiga ning saata ahju-35ks minutiks. Küpsetamise temperatuuri tuleb panna mitte vähem kui 210 kraadi.

9
Valmis

Samalajal, senikaua kui meie pelmeenid küpsetavad, võib sibula rohelist osa hakkida.

10
Valmis

Aja möödudes aromaatsed ja toitvad pelmeenid on valmis!

11
Valmis

Nüüd võib roale puista maitserohelisega otse savipotis ja serveerida lauda. Valmis soe roog tasub serveerida otsekohe ahjust! Just kuuma või sooja kujul suupiste säilib enda maitse ja aroomi omadused.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Vegan pelmeenid
eelmine
Värvilised vegan pelmeenid ingveritäidisega
omlett juustuga
järgmine
Omlett juustuga – parima klassikalise prantsuse retsepti üksikasjad
Vegan pelmeenid
eelmine
Värvilised vegan pelmeenid ingveritäidisega
omlett juustuga
järgmine
Omlett juustuga – parima klassikalise prantsuse retsepti üksikasjad
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar