- 500 g Seahakkliha
- 100 g Leib
- 200 g Porgand
- 4 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 200 g Sibul
- 10 g Sool
- 6 g Must pipar
- 10 g Küüslauk
- 50 g Värsked rohelised
- 20 g Taimeõli
Pikkpoiss munaga on Eestis tundud roog, mida nimetatakse ka valeleivaks. Lihtsal viisil valmiv, tõhus ja imeliselt maitsev roog, mis sobib nii peolauale kui ka perele õhtusöögiks.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis 60 minutit | |
12 Valmis | Pikkpoisi valmistamisel tuleb tähelepanelikult jälgida koostiainete täiuslikku ladumist. Munad peavad olema üksteisega ühendatud, vastasel juhul võivad pikkpoisi sees tekkida tühimikud. |
Jäta esimene kommentaar!