0 0
Hakklihakaste – ideaalne punane pastalisand või täiendus makaronitoidule. Maitsva hakklihakastme retsept kogu perele.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
300 g Seahakkliha
200 ml Vesi
150 g Sibul
150 g Porgand
50 g Tomatipasta
50 g Nisujahu
20 g Küüslauk
40 ml Taimeõli
5 ml Sojakaste
10 g Sool
2 g Punane pipar Jahvatatud
30 g Vürstid
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
157 kcal
Kalorsus
6.3 g
Valgud
10.3 g
Rasvad
8.7 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Punane hakklihakaste on klassikaline lisand praktiliselt iga pearoa juurde. Seda saab lisada spagettidele, kartulile, riisile, tatrale ja teistele lisanditele. Lihtne koostis, valmistamise lihtsus, imeline rikkalikkus ja maitse!

Sammud
1
Valmis

Sibul koorida ja hakkida väikesteks tükkideks

2
Valmis

Sibula juurde peenestada kolm küüslauguküünt.

3
Valmis

Üks keskmine porgand riivida.

4
Valmis

Kastme valmistamiseks võtta 500 ml kauss ja valada sinna jahu.

5
Valmis

Pool veest valada kaussi ja segada jahuga läbi.

6
Valmis

Tomatipasta panna saadud segu sisse ja korralikult segada.

7
Valmis

Kuumutada pannil taimeõli.

8
Valmis

Praadida sibul ja küüslauk.

9
Valmis

Lisada pannile riivitud porgand ja praadida kuldseks.

10
Valmis

Lisada hakkliha, peenestada pannil väiksemateks osadeks.

11
Valmis

Praadimisel tuleb hakkliha segada pidevalt kuni valmimiseni.

12
Valmis

Lisada sool, punane pipar, kuivatatud maitseroheline.

13
Valmis

Valada pannile ettevalmistatud segu.

14
Valmis

Kallata juurde ülejäänud pool tassi vett ja keeta.

15
Valmis

Paar minutit enne valmimist lisada kastmele sojakaste ja segada.

16
Valmis

Valmis!
Käesoleva retsepti järgi tehtud hakklihakaste on suurepärane lahendus maitsva ja rikkaliku pereõhtusöögi jaoks. Serveerida lisandiga, võib lisada ka värsket maitserohelist ja erinevaid hoidiseid.
Valmistamisel tasub proovida roa soolasust, kuna tomatipasta ja sojakaste on iseenesest piisavalt soolased.
Soovi korral võib lisada rohkem punast pipart, et kaste oleks teravam.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Õuna smuuti tervisliku toitumise austajatele
eelmine
Õuna smuuti tervisliku toitumise austajatele
Krõbe isetehtud müsli ahjus mandlitega
järgmine
Krõbe isetehtud müsli ahjus mandlitega
Õuna smuuti tervisliku toitumise austajatele
eelmine
Õuna smuuti tervisliku toitumise austajatele
Krõbe isetehtud müsli ahjus mandlitega
järgmine
Krõbe isetehtud müsli ahjus mandlitega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here