0 0
Kuum ja toitev magus täidetud paprika pehme täidisega. Õrn tatramaitse koos kerge kanahakklihaga.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Kanahakkliha
250 g Paprika
100 g Tatratang
200 g Porgand
100 g Sibul
20 ml Taimeõli
1 näputäis Must pipar Oma maitse järgi
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
116 kcal
Kalorsus
7.7 g
Valgud
5.9 g
Rasvad
8.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Täidetud paprika on paljudele SRÜ rahvastele tuntud roog. Bulgaaria paprika pikantne maitse imbub kogu täidisesse. Sobib väga hästi eelroaks, kui serveerida puljongiga. Võib pakkuda ka täiusliku pearoana. Sobib suurepäraselt majoneesiga, hapukoorega või koorekastmega.

Sammud
1
Valmis

Tatra peseme korralikult läbi, kallame veega üle ja laseme keeda, kuni see on praktiliselt valmis.

2
Valmis

Hakime porgandi ja sibula. Praeme need taimeõliga läbi.

3
Valmis

Eraldi kausis segame hakkliha, tatra ja pool praetud porgandist-sibulast. Maitsestame soola ja pipraga.

4
Valmis

Täidame paprikad saadud seguga (kui te kasutate värsket puhastamata paprikat, siis peab eelnevalt ülemise "mütsikese" ära lõikama ja paprika seemnetest puhastama).

5
Valmis
40 minutit

Paneme paprikad hoolikalt kastruli põhja. Lisame ülejäänud praetud porgandi-sibula, maitsestame soolaga ja valame vee peale. Moorime valmimiseni umbes 30-40 minutit. Lisame kastme, puistame maitserohelisega üle ja ongi valmis!

6
Valmis

Hakklihalisandina võib kasutada erinevaid kuivaineid ja juurvilju: riisi, hirssi, odratangu, odrakruupe, kapsast, kartulit, porgandit. Ka ei pea hakklihale üldse mitte midagi lisama, siis on teie roog suurema valgusisaldusega ja toitvam. Täidetud paprika ei pea olema mooritud, seda võib küpsetada ahjus. Kanahakkliha asemel võib kasutada ka sea-, veise-, kalkunihakkliha.
Selleks, et paprika suus "sulaks" ja oleksid veel õrnem, kastke paprika kuuma vette ja koorige nahk. Selliselt võib manipuleerida vaid juba täidetud juurviljaga (vastasel juhul võib see oma vormi kaotada).
Paprikat ei ole vaja kindlasti moorida, võib ka küpsetada ahjus.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Isuäratav suitsukanasalat aedoaga ja juustuga
Imeliselt maitsev banaani smuuti kaerahelvestega
järgmine
Imeliselt maitsev banaani smuuti kaerahelvestega
eelmine
Isuäratav suitsukanasalat aedoaga ja juustuga
Imeliselt maitsev banaani smuuti kaerahelvestega
järgmine
Imeliselt maitsev banaani smuuti kaerahelvestega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here