0 0
Terriin on maitsev ja ebatavaline roog, mida võib serveerida nii suurepärase suupistena kui ka aromaatse pearoana. Kuivatatud ploomid, pähklid ja spinat lisavad roale mitte ainult maitse ja aroomi, vaid ka kaunistavad selle välimust.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
500 g Veisehakkliha
1 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
5 spl Hapukoor
150 g Must ploom
100 g Kreeka pähkel
100 g Spinat
2 küünt Küüslauk
2 spl Sinep
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Vürstid Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
248 kcal
Kalorsus
12.6 g
Valgud
17.8 g
Rasvad
9.8 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Terriini võib nimetada ka lihaleivaks, pasteediks või vormiroaks. On mitmeid viise, kuidas seda valmistada, ja ka retseptides olevad koostisained on väga erinevad. Pakume teile valmistamiseks lihaka terriini kuivatatud ploomide, kreeka pähklite ja spinatiga. Toit on mahlane, väga maitsev ja aromaatne. Terriin on mitte ainult originaalne suupiste, vaid ka väga maitsev kotletianaloog, kui seda kuumalt serveerida. Terriin valmib kiiresti, puuduvaid koostisaineid võib julgelt asendada nendega, mis parajasti külmkapis olemas.

Sammud
1
Valmis

Paneme hakkliha kaussi.

2
Valmis

Lisame kreeka pähklid. Ei tasu neid peenestada, piisab, kui teete pähklid käte vahel suuremateks tükkideks. See lisab terriinile serveerimisel väljendusrikkust.

3
Valmis

Hakime spinati, lisame ka selle hakklihale.

4
Valmis

Hakime kuivatatud ploomid, taas suuremateks tükkideks. Lisame kõik hakklihale.

5
Valmis

Segame koostisained läbi, lisame hapukoore ja muna.

6
Valmis

Riivime küüslaugu, või purustame selle küüslaugupressis.

7
Valmis

Lisame maitseaineid (teie maitse järgi) ja soola. Hakklihaga sobib väga hästi kuivatatud maitseroheline (petersell, till), tilliseemned, lambalääts (see sama fenugreek või šamballa).

8
Valmis

Segame kõik põhjalikult läbi.

9
Valmis

Katame vormi kahe fooliumikihiga, paneme selle peale täidise, katame fooliumiga. Saab ka ilma vormita hakkama - laotage laiali kahekordselt volditud foolium, vormige sellele hakkliha tellise-kujuliselt, rulliga fooliumisse.

10
Valmis

Terriiini peab küpsetama ahjus 180 C juures umbes pool tundi.

11
Valmis

Nipid:

Kui terriin on valmis, laske sel fooliumis seista, et roog jääks mahlane. Kui te plaanite toitu kuumalt serveerida, võib ahju välja lülitatud ja lasta toidul 10-15 minutit ahjus seista. Kui terriin on mõeldud suupisteks, pange see peale jahtumist koos fooliumiga ööseks (või päevaks) külmkappi.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Tassikoogid munavalge-võikreemiga
Tervislikud kotletid
järgmine
Tervislikud kotletid peterselli ja küüslauguga
eelmine
Tassikoogid munavalge-võikreemiga
Tervislikud kotletid
järgmine
Tervislikud kotletid peterselli ja küüslauguga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here