0 0
Vürtsikas õrn jaapani omlett krõbedate pikantsete juurviljadega. Tamagoyaki on jaapani köögi klassikaline roog, mis võib olla suurepäraseks alternatiiviks harjumuspärasele hommikusöögile.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
6 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
100 g Paprika
100 g Valge peakapsas
30 ml Sojakaste
20 g Küüslauk
20 ml Taimeõli
7 g Suhkur
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
140 kcal
Kalorsus
8.7 g
Valgud
21.9 g
Rasvad
3.4 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Mahlane ja õrn jaapani omlett tamagoyaki on baasretsept Tõusva Päikese Maalt. Originaalroog sisaldab ainult kahte koostisainet (munad ja sojakaste). Tamagoyakit täiendatakse sageli erinevate vürtside ja maitseainetega. Tamago erineb omleti standartsest retseptist oma kihilise struktuuri poolest. Serveeritakse erinevat vormi rullide kujul.

Sammud
1
Valmis

Hakime juurviljad. Lõikame küüslauguküüned pooleks, kapsa ja bulgaaria paprika lõikame õhukesteks ribadeks.

2
Valmis

Valmistame eraldi kausis omleti põhja.

3
Valmis

Lööme kaussi eelnevalt pestud munad, lisame suhkru ja sojakastme.

4
Valmis

Segame koostisaineid korralikult, natuke vahustame.

5
Valmis

Eelkuumutatud pannile valame õli.

6
Valmis

Laseme õli kuumaks ja lisame juurviljad.

7
Valmis
5 minutit

Praeme neid keskmisel kuumusel 5-7 minutit. Juurviljad peavad muutma elastseteks, aga ikkagi tooreks jääma.
Oluline! Soola ei ole vaja lisada. Tamagoyaki saab tänu sojakastmele olema piisavalt soolane.

8
Valmis

Võtame küüslaugu välja. See andis juba oma aroomi ja ei ole enam vajalik.

9
Valmis

Valame pannile 1/3 munasegu.

10
Valmis

Kui omlett on juba tardunud, kergitame seda lusika või pulkadega ja keerame rulli. Esimene rull võib olla mitte väga korralikult keeratud, kuna sisaldab täidist, aga järgmised kihid kompenseerivad selle.

11
Valmis

Valame veel pool ülejäänud segust rullide alla. Praeme, keerame veel kord. Kordame kogu protseduuri ülejäänud munaseguga.

12
Valmis

Valmis jaapani omleti keerame vajaliku vormi saavutamiseks fooliumisse või toidukilesse.

13
Valmis

Lõikame tükkideks.

14
Valmis

Maitsevat tamagoyaki omletti võib valmistada liha- või seenetäidisega. Suurepäraselt vürtsikasse omletti sobivad hästi ka mereannid.

15
Valmis

Sojakastme võib asendada unagi või teriyakiga.
Antud omlett on selliste roogade koostisosaks nagu sushi, udon, tjahan ja kevadrullid.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Isetehtud majonees
eelmine
Pikantne isetehtud majonees küüslauguga
Kananagitsad
järgmine
Õrnad kananagitsad riivsaias
Isetehtud majonees
eelmine
Pikantne isetehtud majonees küüslauguga
Kananagitsad
järgmine
Õrnad kananagitsad riivsaias
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here