0 0
Omlett ahjus - arjumuspärase hommikuroa originaalne retsept. Uus noodike harjumuspärases kanamunadest valmistatud roas.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
2 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
200 ml Piim
15 g Või
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
184 kcal
Kalorsus
9.6 g
Valgud
15.4 g
Rasvad
1.9 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Ka sellist tavalist toitu, nagu omlett, võib valmistada erinevatel kulinaarsetel viisidel, antud juhul ahjus. Meie ettepanek – maitsev õhuke omlett kanamunadest, üheks koostisosaks piim.

Sammud
1
Valmis

Lihtsa, aga maitsva kanamunadest roa jaoks, mis kannab nimetust omlett ahjus, võtame vajalikud koostisained, orienteerudes märgitud kogustele. Peale komponentide peab ette valmistama kausi, vispli ja spetsiaalsed vormikesed, mida saab ahju panna.

2
Valmis

Protsessi alustame sellest, et lihtsalt, nuga kasutades, lööme kaussi paar kanamuna.

3
Valmis

Munade juurde kaussi valame kohe piima. Muide, teadlikud kokad väidavad, et "õige" omleti jaoks peavad munad ja piim olema ühesuguse temperatuuriga.

4
Valmis

Kausis olevad koostisosad peab maitsestama. Sool, pirar. Meie eelistasime musta jahvatatud pipart, teie saate kasutada oma lemmikmaitseainet.

5
Valmis

Segame munad ja piima tavalise vispli abiga. Koostisaineid ei pea vahustama! Piisab paarist korrast kloppimisest. Munad peavad piimaga lihtsalt segunema, aga ei pea tekkima ühtlane segu.

6
Valmis

Ettevalmistatud vormikesed määrime tükikese võiga.

7
Valmis

Muna-piima segu valame vormikestesse, jagades silma järgi võrdselt.

8
Valmis
15 minutit

Küpsetada ahjus 15 minutit 170-180 kraadi juures.

9
Valmis

Ahjus valmistatud isuäratav omlett osutus hiilgavaks! Serveerime hommikusöögi kohe. Head isu teile!

10
Valmis

Muutke omlett veel täiuslikumaks, lisades sinna vorstikuubikuid. Serveerimisel kaunistage maitserohelisega.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Mongoolia pelmeenid Buusid lambahakklihast
Pikkpoiss munaga on maitsvaim roog pidulikule lauale
järgmine
Pikkpoiss munaga on maitsvaim roog pidulikule lauale
eelmine
Mongoolia pelmeenid Buusid lambahakklihast
Pikkpoiss munaga on maitsvaim roog pidulikule lauale
järgmine
Pikkpoiss munaga on maitsvaim roog pidulikule lauale
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here