0 0
Marjade ja õuntega täidetud pannkoogid kohupiimaga. Õrn ja mahlane täidis sobib suurepäraselt aromaatse ning vürtsika kaneeliga.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
480 g Kohupiim
250 g Nisujahu
220 ml Piim
2 tk Muna Keskmise suurusega kanamuna
160 g Mustsõstra
170 g Õun
100 g Suhkur
120 ml Vesi
15 ml Taimeõli
0.5 tl Sooda
2 spl Kaneel Jahvatatud
1 tl Sool
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
217 kcal
Kalorsus
11.1 g
Valgud
18.2 g
Rasvad
27.7 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Pannkoogid kohupiimaga on see retsept, mida võib kasutada nii iseseisvana kui ka koostisosana või põhjana teiste keerulisemate roogade valmistamisel. Retsept sobib suurepäraselt dessertide ja magustoitude valmistamiseks. Õrna kohupiimaga täidetud pannkook on maiuspalaks nii lastele kui täiskasvanutele. Puuvilja-marjatäidis annab toidule meeldiva maitse ning rikastab seda vitamiinidega.

Sammud
1
Valmis

Lööme suurde kaussi lahti ühe muna, lisame 50 g suhkrut, 1 spl kaneeli, vahustame.

2
Valmis

Lisame piima, jahu, soola, söögisooda (või küpsetuspulbri), segame. Segu peab olema nätske.

3
Valmis

Lisame taimeõli. Nüüd lisame taignale ka veidi vett, et segu oleks vedelam.

4
Valmis

Vahustame. Jätame taigna 5 minutiks seisma.

5
Valmis

Tõstame taigna kulbiga kuumutatud pannile, taignakiht peab jääma õhuke.

6
Valmis

Küpsetame paar minutit ja keerame teise poole. Võtame koogi pannilt ja laseme jahutada.

7
Valmis

Valmistame kausis kohupiimasegu: lisame kohupiimale muna, marjad, hakitud õunad, ülejäänud suhkru ja veidi soola.

8
Valmis

Segame korralikult läbi.

9
Valmis

Igale pannkoogile paneme 2 spl kohupiima.

10
Valmis

Rullime koogi kokku.

11
Valmis

Praeme täidetud pannkoogid võiga määritud pannil mõlemalt poolt kuni krõbeda kooriku tekkimiseni.

12
Valmis

Valmis!

13
Valmis

Nipid:

Sel viisil valmistatud kohupiimaga pannkooke võib serveerida marjade, moosi, mee või hapukoorega.
Selleks, et marjad terveks jääksid, tuleb neid eelnevalt külmutada. Kohupiimaga segamisel säilitavad marjad oma vormi, sulavad üles ja muutuvad pehmeks praadimise käigus.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Paneeritud kanafilee
eelmine
Krõbe paneeritud kanafilee musta leivaga
järgmine
Kiire ja õrn pošeeritud muna silikoonvormis
Paneeritud kanafilee
eelmine
Krõbe paneeritud kanafilee musta leivaga
järgmine
Kiire ja õrn pošeeritud muna silikoonvormis
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here