- 2 tk MunaKeskmise suurusega kanamuna
- 1 g Oliiviõli
- 3 g Till
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
Pošeeritud muna on kooreta keedetud muna. Klassikalises variandis on valmis muna valge veidi kreemjas, munakollane aga alati vedel. Munad, mis sellisel viisil valmistatud, on ideaalne hommikusöök, sobivad suurepäraselt leiva, juustu ja peekoniga, samuti on üsna populaarsed igasugused pošeeritud munaga salatid. Pošeeritud munade valmistamise oskus annab võimaluse keerukuseta “värskendada” kõiki tuttavaid munadega seotud toite ja rõõmustada külalisi ebatavaliste salatite serveerimisega.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | Paneme vormid tasasel tulel keevasse vette. Katame keedunõu kaanega. |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | Nipid:Kui teil silikoonist vorme pole, võite kasutada küpsetuskotte, tegelikult on aga olemas lausa spetsiaalsed pošeerimisvormid. Neis valmistatud munad on ideaalselt ümmargused, nii et kui roog meeldib, võite endale soetada uued köögitarvikud. |
Jäta esimene kommentaar!