0 0
Õige šokolaadikreem, mida võib süüa ja mitte paksuks minna. Superlihtne retsept ja suur hulk naudingut.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
1 tk Banaan
1 tk Avokaado
2 spl Kakaopulber
0.5 tl Suhkruasendaja
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
200 kcal
Kalorsus
5 g
Valgud
14 g
Rasvad
15 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Tervislik šokolaadikreem on olemas! Paljud maiasmokad tahaksid üle minna tervislikule toitumisele, aga ei saa seda teha, kuna neil on keeruline suhkrust loobuda. Nüüd saavad aga ka veendunud kahjulike dessertide tarbijad tervislikkust endale lubada tänu sellele, et õige šokolaadikreem on nii maitsev ja nii šokolaadine, aga sealjuures täiesti suhkru- ja kahjuliku rasva vaba. Selles sisalduvad ainult kasulikud koostisained, kuid samas ei jää maitse poolest alla oma kaloririkastele analoogidele. Kreemil on õrn tekstuur, olles samas piisavalt paks, et seda ka kreemina kookide vahekihiks kasutada saaks. Kreem on hea naturaalse jogurti, puuviljade, krõbedate leivakeste ja iseseisva magustoiduna.

Sammud
1
Valmis

Võtame väga küpse avokaado, see on oluline moment, vili peab olema maksimaalselt pehme. Lõikame selle pooleks, eemaldame luu ja koorime vilja. Koorimise põhjal on lihtne tuvastada, kui küps on avokaado. Kui koort on lihtne eemaldada, on avokaado piisavalt küps. Lõikame värske rohelise vilja väikesteks tükkideks ja paneme segistisse.

2
Valmis

Edasi banaani juurde. Banaani koorime ja hakime - võib isegi käte vahel puruks teha - ja lisame selle avokaadole.

3
Valmis

Blenderdame viljasegu korralikuks püreeks. Püree peab olema ühtlane, et kreem tuleks kokkuvõttes ideaalselt sileda tekstuuriga.

4
Valmis

Mõõdame välja kakao ja lisame selle püreele.

5
Valmis

Seejärel läheb meil tarvis pool teelusikatäit suhkruasendajat. Hea, kui suhkruasendaja oleks eritraadi põhjal - seda loetakse kahjutuimaks.

6
Valmis

Segame kõik koostisained põhjalikult läbi ja paneme magustoidukausidesse.

7
Valmis

Šokolaadikreem on valmis! Kaunistame puuviljadega ning naudime maitset.

8
Valmis

Nipid:

Neile, kes kindlalt on suhkru aseainete vastu, võib soovitada tervislikumaid alternatiive, näiteks stevia siirupit, vahtrasiirupit või mett. Võib aga ka üldse lisamagusata hakkama saada. Banaani magususest piisab.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Õrn koorene spinati püreesupp lihapuljongiga
järgmine
Tassikoogid munavalge-võikreemiga
eelmine
Õrn koorene spinati püreesupp lihapuljongiga
järgmine
Tassikoogid munavalge-võikreemiga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here