Jäätis. Miks on see nii hea kodune variant? Esiteks valite te ise koostisained, mis tähendab, et te saate olla kindel nende suurepärases kvaliteedis ja värskuses. Teiseks saate te piiramatult nii põhjade kui ka valmistamiviisidega eksperimenteerida, ja see tähendab, et te leiutate aina uusi ja uusi maitseid.
Koduse külma magustoidu saate serveerida nii nagu seda nõuab sündmus – on nii igapäevased kui ka pidulikke roogasid.
Loe edasiNiisiis:
Jäätise retsepti tasub valida lähtudes selle keerukusastmest. Keerukust omakorda määratletakse koostisainete hulgaga ja ka valmistamisele kuluva ajaga. Suurem osa perenaistest otsib retsepte,
mis ei vaja palju manipuleerimist sulatamise/vahustamise ja muul kujul, seepärast sobivad siia kategooriasse suurepäraselt just lihtsad retseptid. Leides oma lemmikust alusvariandi (reeglina on on see koore- või piimajäätis), saate seda natuke muuta, lisades sõltuvalt meeleolust näiteks erinevaid puuvilju või marju, šokolaadi, vanilliini, pähkleid või muid koostisaineid.
Kui aga olete valmis pliidi ääres seisma veidi kauem, võite julgelt valida keerulisemad, mitmekesisemate komponentidega retseptid.
Ei ole varianti, mis oleks ideaalne kõikidele, aga kindlasti leiate te oma!
Siit leiate te ainult järeleproovitud retsepte, millel on perenaistelt suurepärane tagasiside olnud. Esitage koostisosadele ranged kvaliteedinõuded, järgige rangelt valmistamise tehnoloogiat ja teie kodune jäätis saab veel üheks suurepäraseks põhjuseks, et terve pere ühise laua taha kokku koguda!