0 0
Värskendav smuutijäätis hapu õuna ja marjadega. Õrn kreem vahustatud marjadest eskimo kujul pulgaga.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
140 ml Vesi
160 g Suhkur
100 g Karusmari
100 g Mustsõstra
100 g Õun Haput rohelist õuna
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
129 kcal
Kalorsus
0.4 g
Valgud
0.2 g
Rasvad
31.4 g
Süsivesikud
26.7 g
Suhkur
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Naturaalne smuutijäätis – mis võib olla parem, kui see maitsev hõrgutis. Marjad ja puuviljad – tõeline vitamiinide ja kasulike ainete rohkus. Ei sisalda mingeid konservante ega värvilisandeid erinevalt poest ostetud analoogidest. Valmistatakse väga lihtsalt, kasutades miinimaalselt jõudu ja tööd. Peamine on, et kodust smuutijäätist võib valmistada külmutatud koostisainetest, mis teeb retsepti tunduvalt soodsamaks mittehooajalisel ajal.

Sammud
1
Valmis

Valame metallkaussi suhkru. Lisame sellele puhta vee (vedelikuna võib kasutada ka piima või rõõska koort, siis saate koorejäätise).

2
Valmis
4minutit

Paneme kausi madala kuumusega pliidile. Segame pidevalt, selleks et suhkur lahustuks. Kui vedelik hakkab keema, suurendame tuld ja keedame 3-4 minutit. Võtame siirupi pliidilt.

3
Valmis

Kui te kasutate värskeid marju, siis jahutage siirup kehatemperatuurini. Kui aga võtate külmutatud marjad, siis pange need kuuma siirupisse. Vahustage korralikult vispliga, et tuleks ühtlane segu.

4
Valmis

Vilutage õunad. Pange need jäätisevormidesse. Peale kallake paks maarjasiirup. Torgake sisse pulgad. Pange eskimo sügavkülma 5-6 tunniks. Jäätis peab külmuma vertikaalasendis.

5
Valmis

Kui smuutijäätis on valmis, võtame selle sügavkülmast. Paneme iga vormi paariks sekundiks keevasse vette. Nii saab jäätise paremini vormist kätte. Valmis!

6
Valmis

Sisuliselt on smuutijäätis puuviljalihaga jää. Smuutijäätist kodus tehes saate tunda väga suurt erinevust kaupluses ostetust. Antud jäätist serveeritakse ka kuulikeste kujul. Sellise serveerimise jaoks on vaja segu külmutada suures kausis, iga tunni tagant segades, et tekiks õhuline konsistents.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Osseetia kapsapirukas Kabuskadžin paksu taigna peal
eelmine
Osseetia kapsapirukas Kabuskadžin paksu taigna peal
järgmine
Isuäratav suitsukanasalat aedoaga ja juustuga
Osseetia kapsapirukas Kabuskadžin paksu taigna peal
eelmine
Osseetia kapsapirukas Kabuskadžin paksu taigna peal
järgmine
Isuäratav suitsukanasalat aedoaga ja juustuga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here