1 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
150 g Koger värske või külmutatud
2 spl Majonees
0.5 tk Sibul
0.25 spl Sool Maitse järgi
0.25 spl Vürstid Maitse järgi
30 g Värsked rohelised
30 g Juust
2 spl Taimeõli
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
356 kcal
Kalorid
30.5 g
Valgud
24.6 g
Rasvad
3 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Valmistamiseks pakutakse väga lihtsa retsepti. Värske koger marineeritakse majoneesis, siis küpsetatakse fooliumis ahjus. Tulemuseks on eriti mahlane ja maitsev kala!

Sammud
1
Valmis

Et valmistada isuäratava kalarooga, võtke kõik vajalikud toiduained vastavas koguses. Koger peab olema värske ja puhastatud. Võib kasutada ka külmutatud kala. Külmutatud kala peab sulatama enne valmistamist (eelistavalt külmkappis, alumisel riiulil). Antud juhul koger oli kõigepealt puhastatud ja sisikond eemaldatud, ning siis külmutatud. Majoneesi marinaadi jaoks võib asendada hapukoorega. Maitseained lisage oma maitse järgi (kas kala maitseaine või mitme pipra segu).

2
Valmis

Peske maitserohelist ja laotage lõikelauda. Hakkige peeneks.

3
Valmis

Valage majoneesi väiksesse kaussi. Lisage soola ja maitseaineid. Lisa kaussi ka maitserohelist.

4
Valmis

Segage kõik ained korralikult läbi . Kaste kogeri jaoks on valmis. Nüüd on aeg ahi sisse lülitada. Soojendage ahi kuni 200 kraadini.

5
Valmis

Pange kala eraldi taldriku peale, et oleks mugavam marineerida. Määrige nii peale kui ka sisse majoneesisegu.

6
Valmis

Jätke kala kõrvale ja hakkake sibula padjaga tegelema. Hakkige pool sibulat poolrõngasteks.

7
Valmis

Asetage küpsetusvormi sobiva suurusega fooliumi tükki. Määrige taimeõliga üle. Laotage ühtlase kihina sibularõngad fooliumi peale.

8
Valmis

Pange kala majoneesi kastmes sibulakihi peale.

9
Valmis
15 minutit

Keerake foolium kala ümber tihedalt kinni. Pange küpsetusvormi 15 minutiks ahju.

10
Valmis

Riivige juustu.

11
Valmis
10 minutit

Võtke kala 15 minuti pärast ahjust välja ja avage fooliumit. Puistke riivitud juustu kala peale. Pange kala 10 minutiks tagasi ahju (ärge pange fooliumiga kinni).

12
Valmis

Koger on küps ja juust on sulanud ning kergelt kuldne. Meie kalaroog on valmis! Head isu Teile!

13
Valmis

Küpsetatud koger näeb võrratult hea välja kas salati lehtede padjal või lihtsalt maitserohelisega. Kala juurde suurepäraselt sobiks kartulipüree.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Maitsvad kalatefteelid piimakastmes
eelmine
Maitsvad tefteelid kalast piimakastmes
järgmine
Meriahven küpsetatud Provence ürtidega ja köögiviljadega
Maitsvad kalatefteelid piimakastmes
eelmine
Maitsvad tefteelid kalast piimakastmes
järgmine
Meriahven küpsetatud Provence ürtidega ja köögiviljadega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here