- 150 g Kogervärske või külmutatud
- 2 spl Majonees
- 0.5 tk Sibul
- 0.25 spl SoolMaitse järgi
- 0.25 spl VürstidMaitse järgi
- 30 g Värsked rohelised
- 30 g Juust
- 2 spl Taimeõli
Valmistamiseks pakutakse väga lihtsa retsepti. Värske koger marineeritakse majoneesis, siis küpsetatakse fooliumis ahjus. Tulemuseks on eriti mahlane ja maitsev kala!
1 Valmis | Et valmistada isuäratava kalarooga, võtke kõik vajalikud toiduained vastavas koguses. Koger peab olema värske ja puhastatud. Võib kasutada ka külmutatud kala. Külmutatud kala peab sulatama enne valmistamist (eelistavalt külmkappis, alumisel riiulil). Antud juhul koger oli kõigepealt puhastatud ja sisikond eemaldatud, ning siis külmutatud. Majoneesi marinaadi jaoks võib asendada hapukoorega. Maitseained lisage oma maitse järgi (kas kala maitseaine või mitme pipra segu). |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis 15 minutit | |
10 Valmis | |
11 Valmis 10 minutit | |
12 Valmis | |
13 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!