0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
350 g Mereannisegu
1.5 l Vesi
300 g Kartul
100 g Porgand
50 g Või
180 g Sulatatud juust
30 g Petersell
30 g Till
2 g Sool Oma maitse järgi
2 g Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
52 kcal
Kalorsus
3 g
Valgud
2.7 g
Rasvad
4.2 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Supp mereandidega on lihtne, piisavalt toitev fosforirikas eelroog. Valmistamine ei võta palju aega ja lisaks on ka väga lihtne.

Sammud
1
Valmis

Kõigepealt peab panema valmis ülaltoodud koostisained. Juurvilju ja maitsetaimi on soovitatav eelnevalt pesta voolava vee all.

2
Valmis

Koorime porgandi ja kartuli spetsiaalse köögiviljanoaga.

3
Valmis

Kartulid lõigata peeneks ja paneme keema.

4
Valmis

Porgandi riivida peene riiviga.

5
Valmis

Sulatada või pannil madala kuumusega.

6
Valmis

Lisada võile porgand, maitsestada soolaga. Praadida keskmisel kuumusel, aeg-ajalt segades.

7
Valmis

Kui kartul on keenud, lisada kartulile mereannid.

8
Valmis

Lisame pipart, soola maitse järgi ja sulatatud juustu. Kontrollime kartuli valmidust noaga. Kartul peab olema pehme.

9
Valmis

Lisame praetud porgandi, segame, paneme tulele veel 5 minutiks.

10
Valmis

Hakime tilli ja peterselli.

11
Valmis

Kui supp on veel umbes 5 minutit keenud, võtame selle tulelt, tõstame taldrikutele ja kaunistame maitserohelisega.

12
Valmis

Antud retseptis oli kasutatud juba sulatatud mereande, kui teil on külmutatud, siis ei ole vaja neid eelnevalt sulatada.
Võib ka võtta sulatatud juustu kuubiku, kuid sel juhul on vaja seda riivida, vastasel korral jäävad juustutükid, mis ei lähe lahti. Head isu!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Pulgakoogid šokolaadiglasuuriga “Täheöö”
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
järgmine
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
eelmine
Pulgakoogid šokolaadiglasuuriga “Täheöö”
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
järgmine
Šokolaaditort keedukreemiga ja glasuuriga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar