0 0
Maitsev suitsukanasalat, mis võib olla nii lisandiks kui ka pearoaks. Suitsukanasalat kingib teile ajasäästu ühes uute gastronoomiliste tunnetega.
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
1 purk Punased oad Konserveeritud
150 g Suitsukana Rinnafilee
1 tk Tomat Keskmise suurusega
10 g Juust
50 g Värsked rohelised
1 spl Majonees
1 tilk Taimeõli
50 g Leib
3 küünt Küüslauk
Toiteväärtus
1 tk
Portsjon
201 kcal
Kalorsus
15 g
Valgud
9.8 g
Rasvad
15.5 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Suitsukanasalat, millega võib lihtsal viisil sööta tervet näljast meestekarja, on väga toitev! Kusjuures see salat maitseb väga ka nõudlikule sööjale. Salatis on krõbedust ja värskust, teravust ja vürtsi, ühesõnaga kõike ideaalseks toidukorraks.

Sammud
1
Valmis

Suitsukanasalati valmistamist alustame kuivikleivast. See krõbe koostisaine on huvitav sellepoolest, et laseb palju varieerida ja iga variant laiendab uute maitsete piire. Võib võtta kas rukki- või nisuleiba, seda saab praadida või küpsetada, võib kasutada ka võid või taimeõlid, lõigata leib/sai kuubikuteks või pulkadeks, ühesõnaga - asi on maitses, fantaasias ja külmkapi sisus! Antud variandis kasutame rukkileiba, mille lõikame kuubikuteks ja praeme tilgakese taimeõliga krõbedaks.

2
Valmis

Lõikame tomati ja kanafilee isuäratavateks kuubikuteks. Paneme koostisosad kaussi. Maitserohelise hakime vaba käega, võib hakkida ka suuremateks tükkideks. Juustu riivime suure riiviga. Lisame ülejäänud koostisainete juurde salatikaussi. Avame aedoa purgi, nõrutame vedeliku välja ja lisame kaussi.

3
Valmis

Segame kokku lihtsa kastme. Supilusikatäiele majoneesile lisame pressitud küüslaugu ja segame segi.

4
Valmis

Paneme kastme salatisse, segame salati korralikult läbi, et kaste oleks ühtlaselt jaotunud. Kui soovite salatit kohe serveerida, lisage röstitud leivakuubikud. Leivakuubikud segada salatisse vahetult enne sööma hakkamist. Juhul kui salat jääb oma aega ootama külmkapis, siis leivakuubikuid kohe ei lisa, vaid hoiame need eraldi, et vältida ennetähtaegset läbiimbumist.

5
Valmis

Suitsukanasalat on mõnes mõttes universaalne, kuna osad koostisained võib oma maitse järgi asendada, näiteks nagu ülaltoodud kuivikleib. Tomati asemel võib kasutada värsket kurki ja suitsukana filee asendada praetud kanaga. Maitserohelist võib vabalt valida. Traditsiooniliselt on selleks till, petersell ja roheline sibul, aga nende asemele saab kasutada kinzat, basiilikut ja marineeritud sibularõngaid, aga kui erinevate kastmetega mängida, saab üldse uue lemmikroa retsepti.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
eelmine
Puuvilja-marjadega smuutijäätis pulgaga
järgmine
Täidetud paprika tatraga – pikantne roog
eelmine
Puuvilja-marjadega smuutijäätis pulgaga
järgmine
Täidetud paprika tatraga – pikantne roog
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here