- 400 g Kanafilee
- 2 spl Majonees
- 70 g JuustKõva, Hollandi
- 3 küünt Küüslauk
- 1 näputäis SoolOma maitse järgi
- 1 näputäis Must piparJahvatatud. Oma maitse järgi
- 25 g Või
Ahjus valmistatud kanafilee juustuga on kiire ja toitev roog, mis leevendab nälga ja tõstab enesehinnangut. Iga tõeline mees peab seda toitu valmistama vähemalt kord elus, et hiljem oleks võimalus oma naise või ämma ees uhkeldada ja sõpradele, kes ei julgustanud teid seda kokanduslikku julgustükki ette võtma, ülevalt alla vaadata! Kui kõik võileivad on juba tehtud, sügavkülmast välja kraabitud ja keedetud kõik pelmeenid, algab kolmas õnnelik poissmeheõhtu lihtsamate koostisainete väljavõtmisega. Neid koostisosi leidub vabalt ka täielikult mahajäetud külmkapis.
1 Valmis | |
2 Valmis | Külmas puhtas vees pestud ja salvrätikuga kuivatatud fileetükid tuleb ära tampida. Et tampimise käigus ei lendaks lihatükid köögis laiali, katame filee toidukilega. Laotame kile lauale laiali, niisutame seda vähese veega (parem on veidi soolatud), asetame kilele rinnafilee tüki, katame teise kilekihiga ja alustame kergete löökidega otse läbi kile. Selleks, et teist poolt tampida, keerame filee koos kilega ringi. |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis 30 minutit | |
9 Valmis | |
10 Valmis | Paneme juustuga kanafilee taldrikule, kaks tükki inimese kohta, ja hakkame nautima tõeliselt mehelikku õhtusööki. Keegi ei virise selleri puudumise pärast, mitte kellegi hirmunud silmad ei arvesta kokku kaloreid, tugeva küüslaugulõhna tõttu ei keerata nina ära. "Poissmeheõnn" - mida siin muud öelda! |
Jäta esimene kommentaar!