1 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
400 g Kanafilee
2 spl Majonees
70 g Juust Kõva, Hollandi
3 küünt Küüslauk
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
25 g Või
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
211 kcal
Kalorsus
21 g
Valgud
13.6 g
Rasvad
1.2 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Ahjus valmistatud kanafilee juustuga on kiire ja toitev roog, mis leevendab nälga ja tõstab enesehinnangut. Iga tõeline mees peab seda toitu valmistama vähemalt kord elus, et hiljem oleks võimalus oma naise või ämma ees uhkeldada ja sõpradele, kes ei julgustanud teid seda kokanduslikku julgustükki ette võtma, ülevalt alla vaadata! Kui kõik võileivad on juba tehtud, sügavkülmast välja kraabitud ja keedetud kõik pelmeenid, algab kolmas õnnelik poissmeheõhtu lihtsamate koostisainete väljavõtmisega. Neid koostisosi leidub vabalt ka täielikult mahajäetud külmkapis.

Sammud
1
Valmis

Kanarinnalt (juba rasva ja nahata) eemaldame filee. Iga filee - sorteerimata suurteks ja väikesteks - jagame kaheks võrdseks osaks.

2
Valmis

Külmas puhtas vees pestud ja salvrätikuga kuivatatud fileetükid tuleb ära tampida. Et tampimise käigus ei lendaks lihatükid köögis laiali, katame filee toidukilega. Laotame kile lauale laiali, niisutame seda vähese veega (parem on veidi soolatud), asetame kilele rinnafilee tüki, katame teise kilekihiga ja alustame kergete löökidega otse läbi kile. Selleks, et teist poolt tampida, keerame filee koos kilega ringi.

3
Valmis

Ahju lülitame sisse juba varem, see peab olema kuumutatud 180-200 kraadini. Küpsetusplaadi määrime suvalise käepärase rasvainega - kas siis või, margariini või taimeõliga.

4
Valmis

Tambitud kanafilee tükid paneme määritud küpsetusplaadile nii, et need ei puutuks omavahel kokku. Maitsestame soola ja pipraga.

5
Valmis

Valmistame kastme. koorime 2-3 küüslauguküünt, purustame küüslaugu küüslaugupressi abil ja segame majoneesiga läbi.

6
Valmis

Kõva juustu riivime suure riiviga.

7
Valmis

Ahjuplaadile asetatud kotlettidele määrime ühtlase kihi majoneesi ja puistame selle üle riivitud juustuga.

8
Valmis
30 minutit

Sel viisil ettevalmistatud liha saadame 20-30 minutiks 180-200 kraadisesse ahju. Selle aja jooksul võib helistada sõbrale, joosta õlle järgi ja leib lahti lõigata. Lisandi väljamõtlemisega ei tasu vaeva näha.

9
Valmis

Kui juust on sulanud, võib kanafilee valminuks lugeda, aga kui hoida fileetükke veel paar minutit grillrežiimil, saavad need olema veelgi isuäratavamad, pruunikamad ja krõbedamad.

10
Valmis

Paneme juustuga kanafilee taldrikule, kaks tükki inimese kohta, ja hakkame nautima tõeliselt mehelikku õhtusööki. Keegi ei virise selleri puudumise pärast, mitte kellegi hirmunud silmad ei arvesta kokku kaloreid, tugeva küüslaugulõhna tõttu ei keerata nina ära. "Poissmeheõnn" - mida siin muud öelda!

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Aroomilised jõulu piparkoogid tee kõrvale või kingituseks
eelmine
Aroomilised jõulu piparkoogid tee kõrvale või kingituseks
järgmine
Porgandikotletid krõbeda koorikuga
Aroomilised jõulu piparkoogid tee kõrvale või kingituseks
eelmine
Aroomilised jõulu piparkoogid tee kõrvale või kingituseks
järgmine
Porgandikotletid krõbeda koorikuga
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar