1 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
4 tk Kanakints
2 spl Majonees
1 spl Tomatikaste
2 küünt Küüslauk
maitse järgi Sool
1 tl Kanaliha maitseaine
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
200.9 kcal
Kalorsus
19.7 g
Valgud
13.3 g
Rasvad
0.6 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Kanakintsud ahjus – aromaatne pearoog tugeva söögi jaoks. Valmistada sellise tüüpi küpsetatud liha äärmiselt kerge, vajaliku koostisosi aga nõuab miinimumi. Kintsud hästi sobivad kokku mitmete lisanditega, külma või kuuma eelroogadega ja kastmetega. Suurepäraseks variandiks saavad tomati, sinepi ja hapu – magusad kastmed. Serveerida küpsetatud liha kõige parem kuumana – otse ahjust!

Sammud
1
Valmis

Pestud ja kuivatatud kana tükid panna sügavasse anumisse. Eemaldada niiskust pestud liha pealt saab paberrätikute abil.

2
Valmis

Lisada kintsudejuurde majoneesi.

3
Valmis

Lisada liha juurde vajalik kogus tiheda tomatipastat-ise tehtud või ostetud.

4
Valmis

Koorida küüslaugu küüsi ja tükeldada vürtsi spetsiaalse pressi abil.

5
Valmis

Lisada liha tükkidele soola, maitseained ja erinevad kanaliha jaoks vürtse-maitse järgi.

6
Valmis

Hoolikalt läbi segadakintsudkõige marinaadi komponentidega. Jäta marineerida mõneks minutiks. Kui aeg lubab, saab jäta kanaliha tükid marineerima terveks ööks või 6ks tunniks.

7
Valmis

Samal ajal tasub ette valmistada kulinaarset varrukat ahjus küpsetamise jaoks. Kinnitada varruka ääred ühelt poolt ja asetada sinna kintsud tomatimarinaadis.

8
Valmis

Kinnitada kulinaar varrukat teiselt poolt spetsiaalsete niitide abil.

9
Valmis

Asetada kanakintsudega varruka küpsetamisvormi. Ettevaatlikult noaga teha varruka peal auk. Saata lihatükid kastmes ahju, eelnevalt soojendades seda kuni 210 graadini.

10
Valmis

Küpsetada kintsud ahjus kuni kuldpruuni värvini.

11
Valmis

Aromaatsed kanakintsudon valmis! Nüüd jäi ainult kulinaar varruka lahti lõigata ja ettevaatlikult vaagna peale välja panna. Serveerida kuldpruunid kintsud tomatikastmes lauda! Kanakintsud ahjus on hea täiendus igale lauale. Roog sobib hästi nii peo laudkonna peale, kui ka suurepäraselt kaunistab õhtusööki või lõuna menüü. Sellist pearooga tasub serveerida koos lisanditega või eelroaga. Parimaks variandiks on kartuli või riisi lisand, eelroaks suurepäraselt sobiks köögivilja või maitserohelistest salat.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
lavasirullid kanaga
eelmine
Lavaširullid kanaga – toitev ja mahlane türgi roog
Hiina kapsa salat kanaga
järgmine
Hiina kapsa salat kanaga – õrn ja kerge eelroog kiireks valmistamiseks!
lavasirullid kanaga
eelmine
Lavaširullid kanaga – toitev ja mahlane türgi roog
Hiina kapsa salat kanaga
järgmine
Hiina kapsa salat kanaga – õrn ja kerge eelroog kiireks valmistamiseks!
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar
Site is using a trial version of the theme. Please enter your purchase code in theme settings to activate it or purchase this wordpress theme here