- 4 tk Kanakints
- 2 spl Majonees
- 1 spl Tomatikaste
- 2 küünt Küüslauk
- maitse järgi Sool
- 1 tl Kanaliha maitseaine
Kanakintsud ahjus – aromaatne pearoog tugeva söögi jaoks. Valmistada sellise tüüpi küpsetatud liha äärmiselt kerge, vajaliku koostisosi aga nõuab miinimumi. Kintsud hästi sobivad kokku mitmete lisanditega, külma või kuuma eelroogadega ja kastmetega. Suurepäraseks variandiks saavad tomati, sinepi ja hapu – magusad kastmed. Serveerida küpsetatud liha kõige parem kuumana – otse ahjust!
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | |
11 Valmis | Aromaatsed kanakintsudon valmis! Nüüd jäi ainult kulinaar varruka lahti lõigata ja ettevaatlikult vaagna peale välja panna. Serveerida kuldpruunid kintsud tomatikastmes lauda! Kanakintsud ahjus on hea täiendus igale lauale. Roog sobib hästi nii peo laudkonna peale, kui ka suurepäraselt kaunistab õhtusööki või lõuna menüü. Sellist pearooga tasub serveerida koos lisanditega või eelroaga. Parimaks variandiks on kartuli või riisi lisand, eelroaks suurepäraselt sobiks köögivilja või maitserohelistest salat. |
Jäta esimene kommentaar!