- 500 g Kanakoivad
- 80 ml Apelsinimahl
- 40 ml Mesi
- 2 tl Oliiviõli
- 1 küüs Küüslauk
- 1/2 tl KorianderKuivatatud
- 1/2 tl Kumiin
- 1 tk Apelsin
Valmistame kanakoivad ahjus vürtsidega apelsinimarinaadis. Tsitrusviljad ja mesi annavad lihale magusat karamellimaitset. Vürtsid lisavad veidi kirbust. Tulemuseks on mahlane ja krõbe kana. Rikkalik talveroog. Antud roog ideaalselt sobib riisi ja veini juurde.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | Tunni aja pärast soojendage ahju 180 kraadini. Laotage kanakoivad ahjuvormi sisse ja pange apelsiniviilu iga koiva peale. Iga 10 minutit kastke kana mahlaga vormipõhjast. Ärge muretsege kui paistab, et kana hakkab kõrbema. Kana tuleb eriti pruuni ja krõbeda koorikuga. Samuti võite küpsetada kana küpsetamistaskus või -pakendis, et see veelgi mahlakam oleks. |
6 Valmis |
Jäta esimene kommentaar!