0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
600 g Kanarind
200 g Riivsai
150 g Nisujahu
100 g Muna Keskmise suurusega kanamuna
500 ml Taimeõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
203 kcal
Kalorsus
17.7 g
Valgud
7.9 g
Rasvad
16.1 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Kananagitsad on väga lihtne ja ajaliselt ökonoomne retsept kättesaadavatest toiduainetest, mida leidub igas külmkapis. Kanafilee valmistamise retsepte on äärmiselt palju, aga nagu teada, on kanafilee valmistamisel teatud nüansse. Igal valmistamisviisi puhul pole võimalik sellist mahlast lõpptulemust saavutada.

Sammud
1
Valmis

Valame väikese läbimõõduga kõrgete äärtega potti õli (mida kitsam on nõu, seda vähem õli te kulutate). Minu puhul on see nõu mahuga 1 l, valan sinna 0,5 l õli. Arvestage sellega, et kui lasete kananagitsad õli sisse, hakkab õli tugevalt mullitama, seepärast on mõistlikum valida kõrgemate servatega nõu. Kuumutame õli keemiseni.

2
Valmis

Kana rinnafilee lõikame jämedateks ruudukujulisteks tükkideks, katsume sättida nii, et need oleksid maksimaalselt sama suurusega.

3
Valmis

Maitsestame soola ja pipraga. Paneme taldrikule.

4
Valmis

Võtame munad, lööme need kaussi ning klopime kahvli või vispli abil ühtlaseks seguks.

5
Valmis

Valmistume paneerima.
Paneme kõrvale taldriku kanatükkidega. Kolm kaussi - jahuga, munaga ja riivsaiaga (mul on valmis, aga saate ka ise teha, kui on aega) - ja tühja taldriku, millele hakkame laduma paneeritud kanatükke.

6
Valmis

Võtame ühe tüki, veeretame kõigepealt jahus, seejärel munas ja siis riivsaias.

7
Valmis

Ja nii jätkame, kuni on valmis umbes 15 tükki.

8
Valmis

Kallame kõik tükid korraga ettevaatlikult eelkuumutatud õlisse 30 sekundiks.

9
Valmis

30 sekundi möödumisel võtame nagitsad vahukulbi abil õlist välja ja paneme salvrätikule, et eemaldada üleliigne õli.

10
Valmis

Roog on valmis, naudime krõbeda koorikuga õrnu kananagitsaid!

11
Valmis

Soovituslikult serveerida salatiga ja kõikvõimalike kastmetega.
Enne kui kanamunad kaussi lööte, peske neid kindlasti korralikult, et munakoorelt ei sattuks munasegusse mingeid ohtlikke aineid.
Roog kuulub Ameerika köögile ning oma kodumaal peetakse kananagitsaid suupisteks.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Jaapani omlett
eelmine
Jaapani omlett Tamagoyaki paprika ja kapsa täidisega
Kanasupp klimpidega
järgmine
Kodune kanasupp õrnade klimpidega
Jaapani omlett
eelmine
Jaapani omlett Tamagoyaki paprika ja kapsa täidisega
Kanasupp klimpidega
järgmine
Kodune kanasupp õrnade klimpidega
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar