- 1 tk Peenike lavaš
- 250 g Keedetud kanarind
- 50 g Kõva juust
- 2 tl Majonees
- 2 spl Taimeõli
Lavaširullid kanaga valmistatakse armeenia leivast. Seda küpsetatakse tsilindrikujulistes saviahjudes, mis maa sisse kaevatud. Erineb ta meie leivast nii vormiga, kui ka kasutavatega koostisosadega. See on universaalne toiduaine, selle tõttu paljud koduperenaised õpisid temast valmistada mitte ainult rullid liha, seente ja köögiviljade täidistega, kuid ka laisad tšeburekid, üleujutatavad pirukad, hatšapuri, vormiroad, kodustšaurmat, pitsat, samsat, krõpsud ja veel puuvilja-kohupiima magustoitu ja isegi `Napoleoni´. Tänu suurele suurusele teda võib täita kõigega, millega ainult hing soovib. Lavaš praktiliselt ei sisalda kaloreid, selle tõttu teda on kasulik aegajalt süüa tavalise leiba asemel. Lavašist suupisted suurepäraselt sobivad nii igapäevasteks lõunasöökideks kuid ka pealauale.
1 Valmis | |
2 Valmis | |
3 Valmis | |
4 Valmis | |
5 Valmis | |
6 Valmis | |
7 Valmis | |
8 Valmis | |
9 Valmis | |
10 Valmis | Selleks, et rullid tuleksid maitsvam välja, täidise sisse võib lisada tomatid. Ja peage meeles: mida mahlasem on täidis, seda paremini lavaš läbi imbub ja seda meeldivam seda on süüa. Juustu asemel võib kasutada kodujuustu. Ta sulab samamoodi, kui kõva juust. |
Jäta esimene kommentaar!