0 0
Jaga sõpradega:
Või lihtsalt kopeeri ja jaga viidet
Koostisosad
Portsjonite arv:
550 g Kanafilee
120 g Makaronid Täisterajahust
70 g Sibul
5 g Küüslauk
200 g Koor 10%
70 g Tomatipasta
80 g Parmesani juust
10 ml Oliiviõli
1 näputäis Sool Oma maitse järgi
1 näputäis Must pipar Jahvatatud. Oma maitse järgi
10 g Roheline sibul
Toiteväärtus
100 g
Portsjon
103 kcal
Kalorsus
4.3 g
Valgud
4.9 g
Rasvad
10 .2 g
Süsivesikud
Lisa kokaraamatusse

Selleks, et lisada retsepti oma kokaraamatusse/järjehoidjatesse on vajalik sisse logida või registreerida.

Rahvusköök:
Koostisosad
Valmistamine
Jaga

Makaronivorm kanaga on suurepärane pasta ja traditsiooniliste kartulivormide alternatiiv. Seda on äärmiselt lihtne valmistada, ja nii nagu kõikide teiste ahjus küpsetatud toitude puhul, omab maitsev ja hubane kodune õhtusöök kutsuvat aroomi. See roog koondab terve pere ühise laua taha.

Sammud
1
Valmis

Keedame vett, lisame sinna soola ja makaronid. Järgime pakendilt pasta keetmise nõuandeid.

2
Valmis

Koorime sibula ja küüslaugu.

3
Valmis

Hakime peenteks kuubikuteks. Küüslaugu puhul on parem kasutada küüslaugupressi.

4
Valmis

Paneme sibula ja küüslaugu pannile, lisame õli, praeme kuni sibul on klaasjas.

5
Valmis

Avame tomatipasta, lisame tomatipastat lusikaga pannile, segame ja praeme veel paar minutit.

6
Valmis

Vahepeal lõikame kana kintsuliha keskmisteks tükkideks.

7
Valmis

Lisame need sibula, küüslaugu ja tomatipasta juurde, maitsestame soolaga, segame.

8
Valmis

Praeme,kuni kana on poolvalmis.

9
Valmis
2 minutit

Kallame hoolikalt pannile koore ja lisame juustu.

10
Valmis
2 minutit

Segame, jätame pliidile veel 1-2 minutiks.

11
Valmis

Keedetud makaronid paneme ühtlase kihina küpsetusvormi.

12
Valmis

Seejärel paneme vormi panni sisu, segame veidi.

13
Valmis
20 minutit

Ahju peab eelnevalt kuumutama 190 kraadini. Paneme vormi 20 minutiks ahju. Kaanega ei kata, las pruunistub.

14
Valmis

Paneme taldrikule.

15
Valmis

Puistame üle juustu ja rohelise sibulaga. Valmis!

16
Valmis

Nipid:

Ärge proovige makaronide pealt säästa. Antud jahutoote kvaliteedist sõltub kogu roa maitse. Soovi korral võib vormi köögiviljadega mitmekesistada. Kanaga sobivad suurepäraselt seened ning tomatid.
Vormi peetakse Euroopa toiduks, kuid paljudes allikates leidub infot lihtsa roa kohta, mida valmistasid vene perenaised, korjates kokku kõik, mis kodus leidus, kallates selle koore või piimaga üle ja küpsetades ahjus.

Retsepti tagasiside
Retsepti tagasiside puudub, kasutage allpool olevat vormi, et seda postitada
Lasanje retsept
eelmine
Lihtne hakklihaga bolognese lasanje retsept
Maksapasteet
järgmine
Dieet maksapasteet köögiviljadest ja kanamaksast
Lasanje retsept
eelmine
Lihtne hakklihaga bolognese lasanje retsept
Maksapasteet
järgmine
Dieet maksapasteet köögiviljadest ja kanamaksast
Jäta kommentaar

Jäta esimene kommentaar!

Teavita
avatar