Kanatoidud on meie ühiskonnas rohkem levinud. Selleks on mitu põhjust:
Paraku, mõned inimesed üldse ei pea kana lihaks, kuigi tänu kõrge valgu, erinevate vitamiinide, samuti raua ja kaaliumi sisaldusele selline liha suurepäraselt ja kauaks innustab organismi.
Loe edasiRetseptid kanast võivad olla maitsvad ja isuäratavad, kui meeles pidada, et selle liha ei ole soovitatav keeta või üle praadida.
Ja süüa seda on parem kohe peale valmistamist.
Küllastunud puljongid tulevad välja kanamunadest ja broilereid on parem hautada või küpsetada.
Nahk on parem lihast eemaldada, see on ainuke osa, kus on palju rasva.
Kui teie eesmärgiks on keedetud maiusliha, pange seda keevasse vette. Kui teie soovite saada maitsvat puljongit, pange liha külma vette.
Lihtsad kanatoidud on lihtne valmistada. Nende hulka kuuluvad:
Sellised road valmivad kiiresti, ei ole vaja erilisi pingutusi teha, aga tulemus on täiesti suurepärane.
Toidud kanast omavad suurt hulka plusse, aga kanaliha vastu võib olla ka allergia, eriti siis, kui süüa kana nahka.
Süües kanafilee, varute te mineraalaineid ja süües kanakintse saate rasvu ja vitamiine. Nii et tehke oma õige valik.
Kanaroa hakati valmistama juba 2000 aastat enne meie aega Indias. Seal olid metsikud kanad, inimesed kodustasid nad ära. On uuringuid, kus räägitakse sellest, et Hiinas ja Filipiinidel kasutati kana elatuse vahendina palju varem. Antiikajal kanad hakkasid liikuma esmalt Kreekasse ja seejärel ilmusid kõikide Euroopa riikidesse laudade peale.